Search
Close this search box.

چرا جنگ تکنولوژیک آمریکا علیه چین می‌تواند نوعی خودزنی باشد؟

ارشادی
اشتراک‌گذاری در:
جنگ تراشه‌ای بین امریکا و چین

جنگ فناورانه‌ای که ایالات متحده علیه چین به‌راه انداخته است، این پتانسیل را دارد که نتیجه معکوس داشته باشد و ایجاد صنعت مستقل تراشه‌های کامپیوتری در چین را که مستقیماً با تولیدکنندگان آمریکایی رقابت می‌کند، سوپرشارژ کند.

دولت جو بایدن، رئیس‌جمهور ایالات متحده، تحریم‌های محدودکننده فزاینده‌ای را اعمال کرده است تا از فروش پیشرفته‌ترین محصولات خود به چین توسط تولیدکنندگان آمریکایی و متحدانش جلوگیری کند.

هدف از این محدودیت‌ها جلوگیری از توسعه سلاح‌های پیشرفته‌تر توسط ارتش چین است. با این حال، ارتش آزادی‌بخش چین از تراشه‌های بسیار کمی با فناوری پیشرفته استفاده می‌کند. به‌نظر می‌رسد جنگ فناوری برای فلج کردن توسعه کلی فناوری چین و در نتیجه رشد و شکوفایی اقتصادی آن طراحی شده است.

داستان اخطارآمیز

تلاش‌های مستمر آمریکا برای فلج کردن شرکت مخابراتی چینی هوآوی ممکن است به عنوان یک داستان هشدار دهنده برای ایالات متحده باشد.

تحریم‌های تکنولوژیک آمریکا به این شرکت و نقش آن به‌عنوان یک تولیدکننده جهانی تلفن همراه آسیب رساند، اما هواوی خود را به‌عنوان یک شرکت شبکه رایانش ابری دوباره احیا کرد.

این شرکت همچنین با معرفی گوشی Mate 60 خود که دارای تراشه‌های کامپیوتری هفت نانومتری طراحی و تولید چینی است، دوباره وارد بازار تلفن‌های همراه شده است. هدف از محدودیت‌های فناوری آمریکا این بود که چین در تولید تراشه‌های 14 نانومتری گیر نکند و حداقل 8 تا 10 سال از فناوری ایالات متحده عقب بماند.

این دستاورد به این معنی است که چین در حال به‌دست آوردن حاکمیتی است که ایالات متحده بر آن سیطره دارد.

اخیرا هوآوی کامپیوتری با تراشه پنج نانومتری معرفی کرد که فاصله خود را با غرب بیشتر کرد.

نظرات ارزشمند شما

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *