گوگل امروز هم کاربرانش را شگفتزده کرد؛ آن هم با تصویری زیبا که نمادهای حروف این لگو به خود گرفتهاند در پسزمینهای از تصویر کوه، دریا و جنگل.
جالب اینجاست که اینبار Doodle برای نشاندادن آنچه که در پسِ این طراحی نهفته است یک کتابِ مصور 12 صفحهای پیشِ روی کاربران میگشاید که میشود آن را ورق زد و تصاویر متحرک و زیبایی را دید که مفهومی گویا را میرسانند؛ سفر
اما چرا این طراحی در صفحۀ اول گوگل نمایش داده میشود؟
حقیقت آن است که گوگل، یکصدمین سال نامگذاری مسیر آپالاچیان بهعنوان طولانیترین مسیر پیادهروی در جهان را جشن میگیرد.
دوم اکتبر ، ۱۹۶۸مسیر آپالاچیان بهعنوان طولانیترین مسیر پیادهروی در جهان شناخته شد. این مسیر یک گذرگاه پیادهروی ۲،۱۹۰ مایلی است که از ۱۴ ایالت آمریکا میگذرد و نزدیک به ۱۰۰ سال است که گردشگران از آن برای رسیدن به ایالتهای مختلف بهره میبرند.
مسیری در امتداد قلهها و درههای رشته کوه آپالاچیان، از ترمینوس جنوبی در کوه اسپرینگر، جورجیا، تا ترمینوس شمالی در کاتاهدین، مین.
طبق گزارش وبسایت حفاظت از مسیرهای آپالاچیان، مردم سراسر جهان به دلایل مختلفی از جمله ارتباط مجدد با طبیعت، فرار از استرس زندگی شهری، ملاقات با افراد جدید، محکمکردن رابطۀ دوستیهای قدیمی یا تجربه یک زندگی سادهتر به این مسیر پای میگذارند.
طبق توضیحات گوگل، ” بنتون مک کی، جنگلبان، نخستینبار این ایده را در سال ۱۹۲۱ مطرح کرد. طرح اصلی او در برنامهریزی منطقهای، محدودهای از چندین کمپ کشاورزی خودکفا را در طول مسیر مشخص کرد. بسیاری از افراد همفکر شروع به پیوستن به آرمان او کردند و در نهایت مسیر آپالاچیان بهعنوان گذرگاهی ملی شناخته شد.
آنچه دربارۀ این مسیر باید بدانید:
– طی کردن مسیر کامل حدود ۵ تا ۷ ماه زمان میبرد و به تجهیزات کامل نیاز دارد.
– سالانه حدود ۳ میلیون نفر از این مسیر بازدید میکنند.
– حدوداً 3000 نیرو برای بهبود وضعیت گذرگاه در این مسیر، در حال تلاشند.
-طبق اعلام متخصصان گردشگری، منظرۀ McAfee’s Knob یکی از پرنورترین نقاط در مسیر است.
-این مسیر، خانۀ هزاران گیاه و حیوان از جمله ۲۰۰۰ گونۀ نادر و در معرض خطر پرندگان و آبزیان است.
گوگل رسماً امروز، دوم اکتبر را بهتمام گردشگران و طبیعتگردها، تبریک گفت. کسانی که در طبیعت فقط ردّپای خود را جا میگذارند نه آلودگی، زباله، آزار حیوانات، کَندن گل و گیاه و در یک کلام: آسیب به طبیعت را.