، ،

ماهواره Tiantong چین در راه متحول‌سازی ارتباطات تلفن‌های هوشمند کل آسیا

ارشادی
اشتراک‌گذاری در:
ماهواره اتصال تلفن همراه چینی برای کل آسیا و خاورمیانه

دانشمندان چینی با رونمایی از اولین ماهواره جهان که قادر است مستقیماً و بدون نیاز به زیرساخت‌های زمینی، تماس‌های تلفن هوشمند را تسهیل کند، به یک کشف اساسی در زمینه ارتباطات ماهواره‌ای دست یافته‌اند. ماهواره Tiantong با الهام از برج مقدس بابل، با هدف پل زدن شکاف‌های ارتباطی و ایجاد ارتباط بین مردم در سراسر جهان است.

سری ماهواره‌های تیانتونگ-1، متشکل از سه ماهواره در مدار ژئوسنکرون در 36.000 کیلومتری، کل منطقه آسیا و اقیانوسیه را پوشش می‌دهد. این دستاورد زمانی امکان‌پذیر شد که Huawei Technologies اولین گوشی هوشمند جهان را که از تماس‌های ماهواره‌ای پشتیبانی می‌کرد و به‌دنبال آن تولیدکنندگان دیگری مانند شیائومی، آنر و اوپو معرفی کرد، امکان‌پذیر شد.

اخبار مرتبط: قابلیت پشتیبانی از ارتباط ماهواره‌ای در اندروید 15 تایید شد

این پیشرفت‌های فن‌آوری، به‌ویژه در شرایط اضطراری که ممکن است شبکه‌های ارتباطی سنتی مختل شوند، بسیار مهم هستند. به‌عنوان مثال، طی یک زلزله 6.2 ریشتری در استان گانسو، افراد توانستند با استفاده از ویژگی تماس ماهواره‌ای در تلفن‌های هوشمند خود، با دنیای خارج ارتباط برقرار کنند.

تیم پشتیبان این پروژه به رهبری کوی وانژائو از آکادمی فناوری فضایی چین، با موفقیت به چالش‌های فنی مرتبط با کیفیت تماس‌های ماهواره‌ای رسیدگی کرده است. با غلبه بر مشکلات مربوط به مدولاسیون غیرفعال (PIM)، ماهواره‌های Tiantong اکنون می‌توانند سیگنال‌های تلفن‌های هوشمند استاندارد را بدون نیاز به آنتن‌های خارجی ضبط کنند، در حالی که در چندین باند فرکانسی کار می‌کنند.

پروژه Tiantong در نتیجه زمین لرزه ویرانگر سال 2008 در استان سیچوان متولد شد که منجر به از دست دادن بیش از 80000 نفر شد. خرابی ارتباطات در مناطق آسیب دیده بحران را تشدید کرد و مانع از تلاش‌های نجات شد.

توانایی ماهواره Tiantong برای گرفتن سیگنال از تلفن‌های هوشمند استاندارد بدون آنتن خارجی و عملکرد در چندین باند فرکانسی یک دستاورد فنی قابل توجه است. غلبه بر چالش‌های مربوط به کیفیت تماس‌های ماهواره‌ای، مانند مدولاسیون غیرفعال (PIM)، راه را برای بهبود تجربه کاربر و گسترش کاربردهای بالقوه ارتباطات ماهواره‌ای هموار کرده است.

پیشرفت در فناوری ارتباطات ماهواره‌ای، چین را به‌عنوان پیشرو در بازار جهانی معرفی می‌کند. با ماهواره Tiantong، این کشور به نقطه عطف قابل توجهی در شکستن موانع ارتباطی جغرافیایی دست یافته است. این پتانسیل را دارد که انقلابی در نحوه برقراری ارتباط مردم و اتصال جهان به روش‌هایی که قبلاً غیرقابل تصور بود، ایجاد کند.

نظرات ارزشمند شما

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *