گوگل کارمندانی را که به قراردادش با اسرائیل معترض بودند را اخراج کرد

ارشادی
اشتراک‌گذاری در:
اعتصاب کارکنان گوگل بخاطر قرارداد با اسرائیل

گوگل 20 کارمند دیگر را در ارتباط با اعتراضات به قرارداد 1.2 میلیارد دلاری رایانش ابری این شرکت با دولت اسرائیل، معروف به پروژه نیمبوس، اخراج کرده است.

پیش از این، گوگل مجموعه ای متشکل از 28 کارمند را به‌همین دلیل اخراج کرده بود. این اعتراضات هفته گذشته در داخل محوطه دانشگاه به دلیل حمایت غول فناوری از امور استراتژیک دولت اسرائیل و ارتش اسرائیل برگزار شد.

این اقدام پس از آن انجام می شود که شرکت متوجه شد این افراد در دفاتر گوگل در سانی ویل، کالیفرنیا و نیویورک دست به تحصن زده‌اند.

گوگل ده‌ها نفر دیگر را اخراج می‌کند

تظاهرات در داخل دفتر خدمات ابری گوگل، دفتر توماس کوریان نیز برگزار شد، جایی که معترضان بنرهایی در دست داشتند که روی آن نوشته شده بود: «دیگر نسل‌کشی برای سود نیست» و «نیمبوس را رها کنید». نیمبوس نام پروژه‌ای است که گوگل با مشارکت اسرائیل قصد پیاده‌سازی آن‌را دارد.

پیش از این، گوگل مجموعه ای متشکل از 28 کارمند را به همین دلیل اخراج کرده بود. اعتراضات هفته گذشته در محوطه دانشگاه گوگل به دلیل حمایت این غول فناوری از امور استراتژیک دولت اسرائیل و ارتش اسرائیل برگزار شد.

اخبار مرتبط: علت اعتصاب کارکنان گوگل درمورد قرارداد پروژه Nimbus با اسرائیل

اعتراضات هفته گذشته در محوطه دانشگاه گوگل به دلیل حمایت این غول فناوری از امور استراتژیک دولت اسرائیل و ارتش اسرائیل برگزار شد.

عاملی که در مرکز بحث قرار گرفت، حمایت گوگل از قرارداد 1.2 میلیارد دلاری NIMBUS، یک سیستم استراتژیک مبتنی بر ابر، تحت ارتش اسرائیل بود.

پیچای به کارمندان هشدار داد

مدیر عامل شرکت، ساندار پیچای، گزارش شده است که به کارمندان در مورد چنین فعالیت‌هایی هشدار داده است، و بیشتر سوالاتی را در مورد کمتر شدن آزادی بیان و به‌ویژه مخالفت در شرکت ایجاد می‌کند. به گزارش Times of India پیچای به کارمندان خود هشدار داد، «ما فرهنگ بحث و گفتگوی پر جنب و جوش و باز داریم که ما را قادر می‌سازد محصولات شگفت‌انگیزی ایجاد کنیم و ایده‌های عالی را به عمل تبدیل کنیم. حفظ این مهم است».

در همین حال، سازمان دهندگان تظاهرات، جدا از ابراز نارضایتی، مدعی شدند که شرکت، افرادی را که در این تظاهرات شرکت فعالی نداشتند، اخراج کرده و «حاضرین» رها شده‌اند.

نظرات ارزشمند شما

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *