، ، ،

برگ برنده بزرگ HarmonyOS هواوی در رقابت با iOS چیست؟

ارشادی
اشتراک‌گذاری در:
رقابت هارمونی او اس هواوی با iOS آیفون و اندروید

به گزارش خبرگزاری شینهوا، خبرگزاری رسمی جمهوری خلق چین، دولت شنژن برنامه بزرگی را برای گسترش اکوسیستم سیستم عامل HarmonyOS هوآوی اعلام کرده است.

این حرکت برای رقابتی‌تر کردن پلتفرم و قرار دادن آن به‌عنوان رقیب سیستم عامل‌های غالب مانند اندروید و iOS است.

HarmonyOS که توسط هوآوی به‌عنوان پاسخی به تحریم‌های ایالات متحده توسعه یافته است، به‌طور پیوسته در بازار چین مورد توجه قرار گرفته است. اکنون مجموعه‌ای از دستگاه‌های هوآوی، از تلفن‌های هوشمند گرفته تا ساعت‌های هوشمند را تامین می‌کند.

هارمونی او اس هواوی چین برای رقابت با اپل

اکنون، دولت شنژن “برنامه اقدام شنژن برای حمایت از توسعه برنامه‌های منبع باز Native HarmonyOS در سال 2024” را راه اندازی کرده است. هدف این است که تا سال 2024 بیش از 10 درصد از برنامه‌های کاربردی HarmonyOS بومی چین در شنژن توسعه یابد.

این طرح همچنین شامل ساخت حداقل دو پارک صنعتی ویژه برای توسعه HarmonyOS و آموزش بیش از 1000 شرکت نرم‌افزاری در HarmonyOS است.

علاوه بر این، برنامه‌هایی برای گسترش خدمات برون‌سپاری این سیستم‌عامل برای پرورش مجموعه‌ای از 500.000 توسعه‌دهنده و ترویج استفاده از برنامه‌های کاربردی HarmonyOS در صنایع کلیدی در شنژن وجود دارد.

گوشی پرچمدار هواوی میت 60 با سیستم عامل هامونی او اس

به‌عنوان یک سیستم عامل منبع باز، هارمونی او اس پتانسیل زیادی برای پذیرش خارج از دستگاه‌های هوآوی را دارد. با حمایت دولت شنژن و تلاش‌های هواوی برای جذب توسعه‌دهندگان و شرکا، هارمونی‌او‎اس می‌تواند به یک رقیب قدرتمند در سطح جهانی تبدیل شود.

موفقیت اخیر هوآوی با گوشی‌های هوشمند سری Mate 60 مبتنی بر سیستم عامل HarmonyOS، پایه‌ای قوی ایجاد کرده و سهم قابل توجهی از بازار داخلی را برای این شرکت تضمین کرده است.

طبق گزارش‌ها، هارمونی او اس در حال حاضر بر روی 16 درصد از گوشی‌های هوشمند فروخته شده در چین اجرا می‌شود. از طریق سرمایه‌گذاری‌ها و مشارکت‌های استراتژیک، HarmonyOS می‌تواند تسلط اندروید و iOS را به چالش بکشد.

با این حال، سیستم‌عامل جدید هواوی هنوز باید توسعه دهندگان بیشتری را جذب کند و نگرانی‌های مربوط به اشتراک درآمد با فروشگاه‌های برنامه را برطرف کند. با وجود این چالش‌ها، در صورت غلبه بر آن، می‌تواند به یک بازیگر اصلی در بخش فناوری تبدیل شود، زیرا چین قصد دارد توانایی‌های فناوری داخلی خود را تقویت کند.

نظرات ارزشمند شما

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *