،

به گفته مایکروسافت؛ به‌زودی مک‌بوک‌ها از کامپیوترهای دارای ویندوز11 کندتر خواهند شد

ارشادی
اشتراک‌گذاری در:
سرعت کامپیوترهای ویندوز11 از مک بوک ها بیشتر خواهد شد

مایکروسافت با ادعای اینکه رایانه‌های شخصی ویندوز 11 بعدی مجهز به تراشه‌های هوش مصنوعی اختصاصی بهتر از آخرین مک‌بوک‌های مجهز به تراشه‌های سری M اپل، جسارت خود را دوچندان کرده است.

سال 2024 در حال شکل‌گیری سالی محوری برای غول ردموند و ویندوز 11 است. در ماه‌‍‌های آینده، مایکروسافت و شرکای OEM آن اولین موج نسل بعدی رایانه‌های شخصی Windows ARM را راه‌اندازی خواهند کرد که به‌طور خاص برای بارهای کاری مرتبط با فناوری اطلاعات طراحی شده‌اند. «هوش مصنوعی سرفیس پرو 10 و سرفیس لپ‌تاپ 6 مایکروسافت که باید در رویداد ویژه سرفیس ماه آینده معرفی شوند، اولین عناوینی هستند که وارد این رقابت خواهند شد».

اگرچه Windows ARM یک ابتکار جدید نیست، اما از آنجایی که تقریباً 8 سال پیش معرفی شد، مایکروسافت متقاعد شده است که این بار این فناوری در پیشی گرفتن از رقبا موفق خواهد بود. طبق گزارش‌های The Verge، این شرکت در حال برنامه‌ریزی یک کمپین بازاریابی تهاجمی است که نشان می‌دهد چگونه رایانه‌های شخصی ویندوزی مبتنی بر هوش مصنوعی ARM می‌توانند از تراشه M3 اپل عملکرد بهتری داشته باشند که شامل نمایش‌هایی در مقایسه عملکرد در وظایف فشرده CPU است.

رایانه‌های شخصی اسنپدراگون می‌توانند مک‌بوک‌ها را تحت الشعاع قرار دهند

اسناد داخلی مایکروسافت ادعا می‌کند که آخرین پردازنده‌های ARM کوالکام، مانند اسنپدراگون سری M. این مدت‌ها پاشنه آشیل ویندوز در ARM بوده است.

بیشتر بخوانید: کوالکام با اسنپدراگون ایکس الیت قاعده بازی را تغییر می‌دهد

جالب اینجاست که شایعات حاکی از آن است که مدل‌های مصرف‌کننده سرفیس پرو 10 و لپ‌تاپ 6 فقط ARM خواهند بود و گزینه‌های اینتل برای مدل‌های تجاری‌محور در نظر گرفته شده است. این حرکت جسورانه می‌تواند نشانه‌ای باشد که مایکروسافت به اسنپدراگون متقاعد شده است.

مایکروسافت انتظار دارد تا پایان سال 2026 پنجاه درصد رایانه‌های شخصی ویندوزی جدید به پردازنده‌های مشترک هوش مصنوعی مجهز شوند. به نوبه خود، کوالکام می‌گوید تراشه‌های اسنپدراگون جدیدش می‌توانند در هوش مصنوعی از رقبا پیشی بگیرند و در عین حال امکان بازی‌های سطح بالا را فراهم کنند. البته تنها آزمایش در شرایط واقعی امکان تعیین واقعی بودن عملکردهای اعلام شده توسط مایکروسافت را فراهم می‌کند.

نظرات ارزشمند شما

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *