تایمز در جدیدترین گزارش روز خود نوشت: «امسال شاهد جنبشی برای استفاده مسئولانه و اخلاقی از هوشمصنوعی خواهیم بود که با چارچوبهای روشن حاکمیت هوشمصنوعی آغاز میشود؛ چارچوبها و قواعدی که اساس آن احترامگذاشتن به حقوق و ارزشهای انسانی است.»
این پایگاه خبری در ادامه نوشت: «در سال ۲۰۲۴، در یک دوراهی نفسگیر قرار داریم. هوشمصنوعی (AI) انتظارات باورنکردنی از بهبود زندگی و پیشبرد کسبوکار به شیوه هایی ایجاد کرده است که تا چند سال پیش، غیرقابل تصور بودند؛ و درعینحال، با چالشهای پیچیدهای در مورد استقلال فردی، خودمختاری و حریمخصوصی همراه است.»
یک کارشناس هوشمصنوعی در این مورد چنین نظری دارد: «باید گفت نگرانی جامعۀ جهانی درخصوص هوشمصنوعی، کاملاً قابل درک است. ظرفیت ما برای اعتماد به سازمانها و دولتها با نظرات، مهارتها و جنبههای اساسی هویت در خطر است. درواقع، عدم تقارن دیجیتالی روبهرشدی وجود دارد که هوشمصنوعی ایجاد میکند و آن را تداوم میبخشد؛ به عنوان مثال، شرکتها به جزئیات شخصی، سوءگیریها و نقاط فشار مشتریان چه افراد باشند و چه کسبوکارهای دیگر دسترسی دارند. شخصیسازی الگوریتمی مبتنی بر هوشمصنوعی، سطح جدیدی از ناتوانی و آسیبپذیری را به آن اضافه کرده است.»
بنا بر اعلام تایمز، در نشست جهانی که احتمالاً اواخر ماه مارس برگزار میشود با این موضوعها پیش میرود: “حمایتهای مورد نیاز برای اطمینان از اینکه هر شخص و سازمانی در هنگام استفاده از هوشمصنوعی تا چهحد آرامش دارد؟” و در عین حال “فضای نوآوری تا چه میزان تضمینکنندۀ سلامت زندگی انسانهاست”.
احترام به حقوق و ارزشهای بنیادین انسانی، نیازمند تعادل دقیق بین انسجام فنی و اهداف سیاست دیجیتال است که مانع کسبوکار نمیشود.
تایمز مطلب خود را با ارائۀ آمار مستدلی از سیسکو غنا بخشیده است و نوشته: «شاخص آمادگی هوشمصنوعی سیسکو نشان میدهد که ۷۶ درصد سازمانها، سیاستهای جامع هوشمصنوعی را در اختیار ندارند.»
لیز سنتونی، مدیر ارشد استراتژی و مدیر برنامههای جنرال موتورز نیز درخصوص این نشست گفت:«در روندها و پیشبینیهای سالانۀ فنآوری متوجه شدم اگرچه اغلب، توافقهای کلی وجود دارد که ما برای کاهش خطرات ناشی از هوشمصنوعی به مقررات، سیاستها و خود سیاستگذاری و حاکمیت صنعت نیاز داریم؛ اما این مورد کافی نیست.
برای مثال، ما باید در حوزههایی مانند نقض IP، که در آن بخشهایی از اثرهای هنری اصیل قربانی هوشمصنوعی شده و کنار گذاشته میشوند بیشتر دقت کنیم و مراقب باشیم که اصالت، فدای فنآوری نشود.»