Search
Close this search box.

سه واقعیت بزرگ درباره ماجرای ارائه اینترنت Starlink بر روی گوشی‌های معمولی!

ارشادی
اشتراک‌گذاری در:
ارائه اینترنت استارلینک بر روی گوشی های هوشمند

تا اینجا برای همه مسلم است که مدیرعامل اسپیس‌ایکس به پرتاب ماهواره‌ها به مدار ادامه می‌دهد تا پهنای باند پرسرعت را به مناطق روستایی و دورافتاده تحویل دهد.
اما روز گذشته خبری مبنی بر آمدن اینترنت ماهواره‌ای بر روی گوشی‌های معمولی تلفن همراه و تمام شدن کار vpn فروش‌ها، موضوع را کمی هیجانی کرد.

شاید آشنایی کامل با Starlink نداشته باشید. هدف این سرمایه‌گذاری از ماسک فروش اتصالات اینترنتی به تقریباً هر کسی در این سیاره از طریق شبکه رو به رشدی از ماهواره‌های خصوصی در مدار بالای سر است.

اکنون، نزدیک به دو سال، ده‌ها پرتاب موفقیت‌آمیز بعد، Starlink دارای بیش از 4200 ماهواره کاربردی است که در مدار بالای سر خود می‌چرخند. Starlink خدماتی را در بیش از یک میلیون مکان در سراسر جهان، در هر هفت قاره ارائه می‌دهد. با این حال، ارائه‌دهنده پهنای باند نوظهور هنوز با انبوهی از مشتریان احتمالی مواجه است که منتظر دریافت تجهیزات و شروع خدمات هستند.

بر اساس خبر تازه، اینترنت ماهواره‌ای استارلینک ممکن است به‌زودی مستقیماً روی دستگاه‌های تلفن همراه شما پخش شود و به این شرکت کمک بزرگی بدهد. طبق گزارش PCMag، کمیسیون رقابت فدرال به استارلینک، «مجوز آزمایشی ویژه موقت» برای ارسال اتصال ماهواره‌ای به تلفن‌های معمولی T-Mobile روی زمین اعطا کرده است. طبق این گزارش، به SpaceX 180 روز – تا 14 ژوئن – فرصت داده شده تا برنامه آزمایشی را انجام دهد.

برنامه آزمایشی به SpaceX اجازه می‌دهد تا آنتن‌های مستقیم به سلولی خود را با استفاده از باندهای 1910-1915 مگاهرتز و 1990-1995 مگاهرتز به دستگاه‌های آزمایش سلولی متصل کند.

اسپیس ایکس قصد دارد ماهواره‌های خود را به ماژول‌های جدید مجهز کند و دستگاه‌های کوچک‌تر و سازگار با موبایل را برای پر کردن شکاف با گوشی‌های هوشمند توسعه دهد.

در این میان سه امکان به وجود می‌آید: اول اینکه آیا استارلینک در طی این 6 ماه قادر به انجام چنین تحول بزرگی در فناوری ماژول‌ها خواهد بود تا امواج اینترنت را مستقیماً از ماهواره، به گوشی‌ها برساند؟ دوم اینکه آیا مجوز رگلاتوری فضایی کشورهایی مثل ایران و چین و کره شمالی، برای چنین سرویسی صادر خواهد شد و مهم‌تر از همه اینکه هزینه اشتراک این سرویس، با توجه محدودیت‌های سیستم پرداخت‌های بانکی بخاطر تحریم‌ها امکان پرداخت هزینه اشتراک را به متقاضیان اینترنت ماهواره‌ای خواهد داد یا خیر؟ چون در نهایت این فناوری بزرگ و پر هزینه، باید برای استارلینک درآمدزایی داشته باشد.

نظرات ارزشمند شما

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *