Search
Close this search box.

کلاهبرداری با چهره سلبریتی‌ ها توسط AI

ارشادی
اشتراک‌گذاری در:
تبلیغات غیر قانونی توسط هوش مصنوعی از طریق ساختن چهره و صدای سلبریتی ها

سلبریتی‌ها دائماً در تلاش هستند تا محصولات جدید، خانه‌ها، اتومبیل‌ها، هدفون‌ها و… را به ما بفروشند. گاهی یک چهره معروف در یک ویدیو آن را تبلیغ می‌کند.

به‌همین دلیل است که وقتی کلاهبرداری با این چهره‌های معروف انجام می‌شود، تمایز قائل شدن بین واقعیت و جعلی و ساختگی بودن، بیشتر شبیه به یک فیلم می‌شود که دوست داریم از آن لذت ببریم.

چه کسی در صدر فهرست هکرهای مشهور McAfee قرار دارد؟

در ایالات متحده گزارش‌ها بیشتر به سمت افراد مشهور هالیوودی است. بیایید طبق گزارش مک‌کافی، ببینیم کدام یک از افراد مشهور در کلاهبرداری‌ها بیشتر جعل می‌شود. فهرست داغ هکرهای مشهور McAfee بینش عمیقی در مورد چهره‌های معروفی ارائه می‌دهد. چهره‌هایی که از شما کلاهبرداری AI می‌کنند.

این یک لیست جالب است. با یک نام شگفت‌انگیز در بالای صفحه شروع شده است: اسکارلت جوهانسون. ستاره‌ای که به‌طور مداوم در تبلیغات، تاییدیه‌ها و موارد دیگر استفاده می‌شود. آن‌هم به عنوان تصاویر تولید شده توسط هوش مصنوعی.

کلاهبرداری از طریق ساخت چهره افراد مشهور به وسیله هوش مصنوعی - لاگ‌مدیا

مقام اول جوهانسون در این لیست دو چندان جالب است، زیرا او بارها علیه استفاده نادرست از هوش مصنوعی که شبیه افراد دیگر است، صحبت کرده است. هنگامی که ChatGPT ویژگی صوتی خود را راه اندازی کرد، جوهانسون ادعا کرد که صدای «Sky» آن به‌طرز وحشتناکی شبیه صدای او است و شرکت هوش مصنوعی صدای او را از خط تولید خود خارج کرد.

کلاهبرداری سلبریتی با هوش مصنوعی در ایران

شاید در شبکه‌های اجتماعی به چشم شما نیز خورده باشد. افراد مشهور و محبوبی که کالایی نه‌چندان با کیفیت را تبلیغ می‌کنند. افراد مشهور از جمله هنرپیشه‌هایی که صدا و تصویر آن‌ها با هوش مصنوعی ساخته شده است. مصداق بارز کلاهبرداری‌ سلبریتی ها با AI

بیشتر بخوانید: دیپ فیک چیست؟ معرفی چند نرم‌افزار دیپ فیک

عده‌ای شاید خوش‌باور، هنوز هم  آگهی‌های محصولی را باور کنند که یک سلبریتی آن را تبلیغ کرده است. اما این شیوه جدید کلاهبرداری با AI است. در ادامه در سطح جهانی نیز به این هک اجتماعی خواهیم پرداخت.

ساخت تصویر و صدای ریحانه پارسا در تبلیغات محصول
تبلیغات محصول توسط گلزار به وسیله هوش مصنوعی
ساخت چهره و صدای سلبریتی ها با AI برای تبلیغات محصول

لیست کامل کلاهبرداری از افراد مشهور به شرح زیر است:

1- اسکارلت جوهانسون: تاییدیه‌های جعلی، تبلیغات
2- کایلی جنر: هدایای رسانه‌های اجتماعی، تاییدیه‌ها، محصولات تقلبی لوازم آرایشی کایلی.
3- تیلور سویفت: بلیط‌های جعلی برای تور Eras، کلاهبرداری‌های اهدای محصول، تاییدیه‌های سیاسی.
4- آنیا تیلور جوی: کلاهبرداری‌های هدایا، اطلاعات غلط.
5- تام هنکس: نام و تشبیه برای ترویج «درمان‌های معجزه آسا و داروهای شگفت‎انگیز” .
6- سابرینا کارپنتر: کلاهبرداری‌های جعلی بلیط، تبلیغات جعلی برای برنامه‌های بزرگسالان.
7- سیدنی سوینی: کلاهبرداری‌های رمز ارز.
8- بلیک لایولی: کلاهبرداری با آدامسِ کاهش وزن، سایر کلاهبرداری‌های تبلیغاتی.
9- جانی دپ: کلاهبرداری‌های هدایا، رمز ارز و جذب سرمایه.
Addison Rae -10: تاییدیه‌های جعلی، هدایا و کلاهبرداری‌های ارز دیجیتال

چگونه می‌توان از کلاهبرداری‌ سلبریتی ها با AI جلوگیری کرد

همه ما شنیده‌ایم که افراد مشهور همه چیز را می‌فروشند اما این غالباً درست نیست. اغلب اوقات، اگر چیزی که تبلیغ می‌کنند و می‌فروشند عجیب و غریب یا بیش از حد خوب به‌نظر برسد که درست باشد، اینطور نیست.!

هوش مصنوعی تشخیص تفاوت بین واقعی و تقلبی را برای همه دشوار کرده است. اما چند مرحله وجود دارد که می‌توانید برای تأیید اعتبار هر آگهی، تأیید یا هدیه قبل از اینکه عجله کنید انجام دهید:

خوب بررسی کنید: رسانه‌های اجتماعی بستر مناسبی برای کلاهبرداری‌هایی مانند این‌ها هستند. هزاران حساب و ربات جعلی را می‌توان برای تبلیغ محتوای جعلی استفاده کرد. چند لحظه وقت بگذارید تا بفهمید آیا حسابی که در آن هستید می‌کنید واقعی است یا خیر.
اعتبارسنجی: باید منبع هر ادعایی را بررسی کنید. سعی کنید جستجویی را در خارج از پلتفرم رسانه‌های اجتماعی انجام دهید تا تأییدیه یا تبلیغ را تأیید کنید. این فقط چند ثانیه طول می‌کشد، و شما را از افتادن در دام نجات می‌دهد.
Deepfakes: در مواجهه دیپ‌فیک (تولید فیلم و عکس جعلی) سعی کنید هر حرکت غیر طبیعی، پلک زدن، الگوهای صدا و غیره را تشخیص دهید. همانطور که در بالا گفته شد، انجام این کار دشوار است، اما هنوز ارزش بررسی دارد.

نتیجه‌گیری

قبل از درگیر شدن با موضوع کلاهبرداری‌ سلبریتی‌ها با AI یا سایر پیشنهادهای مشابه محتاط باشید. کلاهبرداران می‌دانند که جذابیت هدیه دادن به یا سایر پیشنهادهای محصول، یک فریب وسوسه انگیز است. آن‌ها قبلاً بارها از آن استفاده کرده‌اند. در این پست لاگ‌مدیا ما سعی کردیم تا شما را از این نوع کلاهبرداری آگاه کنیم. چیزی که شاید در شبکه‌های ماهواره‌ای دیده باشید. اینستاگرام و رسانه‌های اجتماعی مشابه نیز از هوش مصنوعی کلاهبرداری‌های وسیعی انجام می‌دهند. همیشه در مورد هر تصمیم یا خریدی در اینترنت آگاهانه عمل کنید.

با خواندن مطالب آموزش امنیت لاگ‌مدیا ، خود را از کلاهبرداری‌های اینترنتی و تهدیدات سایبری در امان نگه‌دارید.

نظرات ارزشمند شما

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *