Search
Close this search box.

بیشترین اعتیاد به موبایل چند ساعت و در کدام کشورهاست؟

ارشادی
اشتراک‌گذاری در:
کدام کشور بیشترین اعتیاد به موبایل را دارد

با فناوری پیشرفته روزافزون، تلفن‌های همراه اکنون نه تنها ابزار ارتباطی هستند، بلکه به دوستان وفاداری تبدیل شده‌اند. در واقع، افراد نمی‌توانند جلوی خود را در استفاده از آن‌ها بگیرند، بنابراین بسیاری از مردم به آن معتاد می‌شوند.
بر اساس گزارش سالانه Data.AI با عنوان وضعیت موبایل 2024 در مورد کشورهایی که بیشترین استفاده را از دستگاه های تلفن همراه داشته‌اند، نتایج شگفت‌آور است. نتایج نشان می‌دهد که اندونزی به‌عنوان کشوری که بیشترین استفاده از تلفن همراه در روز را دارد، رتبه اول را دارد.

بیشتر بخوانید: سالمندان به تلفن‌های هوشمند خود چسبیده‌اند

شهروندان اندونزی در سال 2023 زمان خود را با دستگاه‌های تلفن همراه مانند گوشی و تبلت سپری کردند که به 6.05 ساعت در روز می‌رسد. این زمان در مقایسه با میانگین 10 رتبه برتر با 5 ساعت طولانی‌ترین زمان است.

مقام دوم را کشور همسایه اندونزی، یعنی تایلند اشغال کرده است. شهروندان تایلندی 5.64 ساعت در روز را سپری می‌کنند. پس از آن آرژانتین با 5.33 ساعت در رده سوم قرار گرفت.

بر اساس گزارش State of Mobile 2024، فهرستی از کشورهای دارای بالاترین داده اعتیاد به دستگاه های تلفن همراه در جهان است.

5 کشوری که از نظر میانگین ساعت استفاده در روز به دستگاه‌های تلفن همراه در جهان معتاد هستند.

اندونزی
2022: 6.14 ساعت
2023: 6.05 ساعت

تایلند
2022: 5.54 ساعت
2023: 5.64 ساعت

آرژانتین
2022: 4.95 ساعت
2023: 5.33 ساعت

عربستان سعودی
2022: 5.29 ساعت
2023: 5.28 ساعت

برزیل
2022: 4.82 ساعت
2023: 5.02 ساعت

تاثیر منفی اعتیاد به تلفن همراه

به نقل از وب سایت وزارت بهداشت اندونزی، اعتیاد به دستگاه‌های تلفن همراه مانند گجت‌ها و تلفن‌های همراه می‌تواند اثرات منفی تهدید کننده‌ای داشته باشد:

مشکلات چشمی

چشم‌ها برای کسی که هر روز به مدت طولانی در معرض نمایشگر قرار می‌گیرد، یک تهدید واقعی است. برای کودکان، اعتیاد به گجت در برابر مشکلات چشمی مانند خستگی چشم، خشکی چشم و حتی مشکلات بینایی بسیار آسیب‌پذیر است.

کمبود خواب

عادت به‌دست گرفتن تلفن همراه قبل از خواب توسط بسیاری از مطالعات ثابت شده است که کیفیت خواب را مختل می‌کند و می‌تواند باعث مشکلات سلامتی شود.

در صورت عدم کنترل، کمبود خواب می‌تواند در فعالیت‌های روزانه اختلال ایجاد کند. در کودکان، این می‌تواند رشد مغز، توانایی یادگیری و پیشرفت را کاهش دهد.

چاقی

اعتیاد به این ابزارک نیز باعث می‌شود فرد کمتر حرکت کند یا بیشتر بنشیند و دراز بکشد. در واقع، در سطح کودکان، آنها باید به‌طور فعال با دوستان خود در محیط‌های باز بازی کنند.

چاقی را نباید بی‌اهمیت تلقی کرد، زیرا این وضعیت می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های طولانی مدت مانند سکته قلبی، سکته مغزی در سنین پایین و حتی حملات قلبی را افزایش دهد.

مشکلات روانی

اعتیاد به اسباب بازی همچنین می‌تواند سلامت روان را مختل کند، زیرا باعث ایجاد عوارض جانبی خطرناکی مانند افزایش خطر افسردگی، اختلالات اضطرابی، مشکل در تمرکز، شخصیت دوقطبی، روان پریشی و سایر رفتارهای مشکل ساز می‌شود.

این امر همچنین می‌تواند ماهیت تهاجمی کودک را تحریک کند. اعتیاد به اسباب بازی همچنین می‌تواند ارتباط اجتماعی کودکان با محیط اطراف خود را دشوار کند و خطر احساس تنهایی را افزایش دهد.

خطرناک برای مغز

همان‌طور که مشخص است، مغز انسان به تشعشعات الکترومغناطیسی حساس است، بنابراین اقلامی که امواج الکترومغناطیسی از خود ساطع می‌کنند، مانند وسایل، به‌ویژه برای کودکان خطرناک تلقی می‌شوند.تصور می‌شود که امواج الکترومغناطیسی ساطع شده از ابزارها باعث اختلال در فعالیت مغزی کودکان می‌شود، بنابراین تأثیر منفی بر توانایی‌های یادگیری آنها می‌گذارد و به‌طور بالقوه باعث اختلالات رفتاری می‌شود.

نظرات ارزشمند شما

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *