چگونه بفهمیم در واتس‌اپ بلاک شده‌ایم؟

ارشادی
اشتراک‌گذاری در:
چگونه بفهمیم در واتس‌اپ بلاک شده‌ایم

چیزی که در این مقاله خواهیم فهمید

  • ابتدا وضعیت آخرین بازدید کاربر را بررسی کنید و ببینید آیا دو علامت در پیام شما وجود دارد یا خیر.
  • اگر وضعیت آنها را نمی‌بینید، یا فقط یک علامت وجود دارد، ممکن است کاربر شما را مسدود کرده باشد.
  • سعی کنید او را به یک چت گروهی اضافه کنید. اگر بلاک شده باشید این‌کار انجام نمی‌شود.

این مقاله نحوه تشخیص اینکه آیا کاربر شما را در واتس‌اپ مسدود کرده است توضیح می‌دهد. همه این روش‌ها به‌طور قطعی به شما نمی‌گویند که آیا مسدود شده‌اید، اما می‌توانند به شما نکاتی را ارائه دهند. این مراحل برای همه نسخه ها در همه دستگاه‌ها اعمال می‌شود. برخی از این مراحل به واتس‌اپ وب نیز مرتبط است.

وضعیت آخرین زمان آنلاین مخاطب خود را بررسی کنید

در اینجا نحوه بررسی وضعیت آخرین بازدید کاربر آورده شده است. وضعیت آخرین مشاهده به آخرین باری که مخاطب از واتس‌اپ استفاده کرده است اشاره دارد.

1- یک چت با کاربر را پیدا کرده و باز کنید

نکته: اگر مکالمه‌ای باز نیست، نام کاربر را پیدا کنید و یک چت جدید ایجاد کنید.

2- وضعیت آخرین بازدید در زیر نام کاربر قابل مشاهده است – برای مثال، “آخرین بازدید امروز در ساعت 10:18 صبح.”

وضعیت آخرین بازدید واتس‌اپ


3- اگر چیزی زیر نام کاربر نمی بینید، ممکن است شما را مسدود کرده باشد

آیا در واتس‌اپ لاک شده‌ایم


4- فقدان وضعیت آخرین بازدید لزوماً نشان دهنده این نیست که شما بلاک شده‌اید. واتس‌اپ دارای یک تنظیمات حریم خصوصی است که به کاربر امکان می‌دهد وضعیت آخرین بازدید خود را پنهان کند.

به چک مارک ها نگاه کنید

پیام‌های ارسال شده به مخاطبی که شما را مسدود کرده است، همیشه یک علامت (تیک) را نشان می‌دهد (که نشان می‌دهد پیام ارسال شده است) و هرگز تیک دومی را نشان نمی‌دهد (تأیید کننده تحویل پیام).

تیک دوم در واتس اپ / علامت رسیدن پیام


این به خودی خود می‌تواند به این معنی باشد که کاربر تلفن خود را از دسترس خارج کرده یا نمی‌تواند به اینترنت وصل شود. با این حال، همراه با فقدان وضعیت آخرین بازدید، شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد شما مسدود شده‌اید.

به‌روزرسانی‌های پروفایل آنها را بررسی کنید

وقتی شخصی شما را در واتس‌اپ مسدود می‌کند، به‌روز رسانی عکس پروفایل او را نخواهید دید. این به خودی خود یک سرنخ قطعی نیست، با توجه به اینکه بسیاری از کاربران عکس پروفایل ندارند یا به ندرت عکس‌های خود را به‌روز می‌کنند. با این حال، همراه با فقدان وضعیت آخرین بازدید و پیام‌های تحویل‌نشده، نشانه دیگری است که شما مسدود شده‌اید.

فهرست شرکت کنندگان را در یک پیام گروهی بررسی کنید

هنگام ایجاد یک پیام گروهی در واتس‌اپ، ممکن است به‌نظر برسد که کاربر را با موفقیت اضافه کرده‌اید، اما وقتی چت گروهی را باز می‌کنید، آنها در لیست شرکت کنندگان ظاهر نمی‌شوند. اگر سعی کنید مخاطبی را که شما را مسدود کرده است از طریق بخش افزودن شرکت کنندگان در چت گروهی اضافه کنید، با خطای Can’t add participant مواجه خواهید شد.

آیا در واتس‌اپ لاک شده‌ایم


WhatsApp عمداً در مورد وضعیت مسدود شده برای محافظت از حریم خصوصی بلاک کننده مبهم است و اگر بلاک شده باشید به شما اطلاع نخواهد داد. اگر همه نشانگرهای بالا را مشاهده کردید، مخاطب واتساپ شما احتمالا شما را مسدود کرده است. اگر بلاک شده‌اید، راهی برای رفع انسداد وجود ندارد. بهترین اقدام شما این است که یا ادامه دهید یا به فرد مورد نظر پیامک داده یا تماس بگیرید تا دلیل بلاک شدن خود را بیابید.

سعی کنید با آن‌ها در داخل اپلیکیشن تماس بگیرید

آخرین چیزی که باید امتحان کنید این است که با آنها تماس بگیرید. اگر بلاک شده باشید، تماس با کاربر ممکن است وصل نشود یا ممکن است منجر به پیام “تماس ناموفق” شود.

تماس گرفتن در واتس اگ هنگام بلاک شدن


سوالات متداول

چگونه مخاطب واتساپ را مسدود کنم؟

برای مسدود کردن شخصی در WhatsApp در Android، روی More Options > Settings > Account > Privacy > Blocked Contacts > Add ضربه بزنید. در iOS، به Settings > Account > Privacy > Blocked > Add New بروید.

چگونه تنظیمات حریم خصوصی WhatsApp خود را تغییر دهم؟

برای دسترسی به تنظیمات حریم خصوصی WhatsApp، به Settings > Account > Privacy بروید. روی آخرین بازدید، عکس نمایه، درباره یا گروه ها ضربه بزنید تا دید آنها را محدود کنید. همچنین می‌توانید ردیابی موقعیت مکانی، رسید خواندن و موارد دیگر را خاموش کنید.

وقتی شخصی را در واتس اپ بلاک می کنید چه اتفاقی می‌افتد؟

مسدود کردن شخصی در واتس‌اپ باعث حذف او از لیست مخاطبین شما نمی‌شود، اما دیگر پیام یا تماسی از آن شخص دریافت نخواهید کرد. علاوه بر این، به‌روزرسانی‌های وضعیت و به‌روزرسانی‌های عکس نمایه شما قابل مشاهده نخواهند بود.

نظرات ارزشمند شما

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *