راهنمای تجهیزات و سخت افزارهای مورد نیاز گیمینگ حرفه‌ای

اوغر
اشتراک‌گذاری در:
راهنمای تجهیزات و سخت افزارهای مورد نیاز گیمینگ حرفه‌ای

گیمینگ حرفه‌ای، ورزش‌های الکترونیکی، استریم و ویدیوهای گیم‌پلی همگی به منابع درآمدی پرسود تبدیل شده‌اند. و اگر می‌خواهید این را به هدف اصلی خود تبدیل کنید، تجهیزات گیمینگ خاصی وجود دارد که برای ماندن در رقابت یا پیشی گرفتن از رقبا، باید در اختیار داشته باشید.

به همین دلیل است که ما این چک لیست سخت‌افزاری را ایجاد کردیم. شما می‌توانید با مطالعه این چک‌لیست، زمینه را برای حرفه گیمینگ خود فراهم کنید. گیمرهای حرفه‌ای و باتجربه می‌توانند تجهیزات گیمینگ پیشنهادی را در این لیست بیابند و به لیست خرید خود اضافه کنند تا عملکرد خود را بهینه‌تر کنند.

1. یک میکروفون و هدست خوب

هدست گیمینگ

میکروفون و هدست به اندازه کنسول بازی شما مهم هستند. برای برقراری ارتباط در بازی‌های ویدیویی خود با سایر گیمرها، طرفداران و بینندگان خود به یک هدست و میکروفون خوب، نیاز خواهید داشت.

یک هدفون گیمینگ سیمی راحت بخرید که دارای میکروفون باشد. مطمئن شوید که هدست شما، راحت است زیرا برای مدت طولانی از آن استفاده خواهید کرد و هدستی که گردش خون شما را قطع کند نمی‌خواهید. سپس یک میکروفون USB با کیفیت و پایه میکروفون بخرید. پایه مهم است زیرا باعث می‌شود تجهیزات شما حرفه‌ای‌تر به نظر برسد و درهم ریختگی کمتری داشته باشد.

اگرچه این مورد کاملاً ضروری نیست، اما می‌توانید یک فیلتر پاپ و یک Stream Deck هم خریداری کنید. به خصوص اگر بدانید که زمان زیادی را صرف استریم در رسانه‌های اجتماعی خواهید کرد. این دو ابزار می‌توانند زندگی شما را کمی‌آسان‌تر کنند.

2. یک صندلی راحت و ارگونومیک

صندلی گیمینگ

لزومی ندارد که یک صندلی گیمینگ باشد، اما باید یک صندلی ارگونومیک و مستحکم تهیه کنید که بتوانید برای ساعات طولانی روی آن بنشینید. به دنبال صندلی با تکیه گاه کمر یا پشتی، ارتفاع قابل تنظیم، روکش مناسب، بالشتک‌های ارگونومیک، تکیه گاه بازو و مقداری دوام باشید تا بتوانید ارگونومی مناسبی برای بازی داشته باشید.

حتی اگر نیازی به استفاده از صندلی بازی ندارید، ما همچنان آن‌ها را به صندلی‌های اداری معمولی توصیه می‌کنیم، زیرا آن‌ها ظاهر بهتری دارند و در تجارت سرگرمی، ظاهر، مهم است.

3. صفحه کلید گیمینگ، ماوس، و ماوس پد

موس و کیبورد گیمینگ

یکی از مهم‌ترین تجهیزات گیمینگ برای بهبود عملکرد در بازی، ماوس و صفحه کلید مناسب است. اگر تصمیم دارید که یک صفحه کلید تهیه کنید، بهتر است که یک صفحه کلید مکانیکی انتخاب کنید. دکمه این صفحه کلیدها، چیدمان مناسب‌تری دارد، سرعت پاسخگویی بیشتری دارند و اغلب کلیدهای میانبر دارند که می‌توانید عملکردهایی را به آن‌ها اختصاص دهید. کلیدهای صفحه کلید مکانیکی شما به طور کلی به سه دسته تقسیم می‌شوند:

1. Linear Switches که برای تایپ نرم هستند و هنگام استفاده از آن‌ها هیچ نوع صدایی ایجاد نمی‌‎شود. اگر صدای کیبورد را دوست ندارید، یکی از اینها را تهیه کنید.

2. Tactile Switches هنگامی که یک کلید را فشار می‌دهید، یک “برآمدگی” یا بازخورد لمسی به شما می‌دهند. آن‌ها می‌توانند دقت تایپ را افزایش دهند و به شما کمک کنند تشخیص دهید که کلید فشرده شده است. اما آن‌ها هیچ سر و صدای هدفمندی ایجاد نمی‌کنند.

3. Clicky Switches برای ارائه بازخورد لمسی به شما و ایجاد صدای کلیک هنگام استفاده از آن‌ها طراحی شده اند.

در مورد ماوس‌ها، نمی‌توانید یک ماوس اداری معمولی تهیه کنید. شما باید یک ماوس بازی سیمی تهیه کنید. ماوسی با سنسور لیزری، DPI قابل تنظیم، خوش دست و با ارگونومی خوب و دکمه‌های قابل برنامه‌ریزی. و در زیر آن، شما باید یک پد ماوس بازی خوب برای عملکرد روان، داشته باشید.

4. یک کارت گرافیک قدرتمند در رایانه شخصی قدرتمند

کارت گرافیک، مهم‌ترین تجهیزات گیمینگ

بسته به هدفی که می‌خواهید به آن برسید، ترکیب‌ها و راه‌های زیادی برای ساخت رایانه شخصی وجود دارد. اما به عنوان یک گیمر حرفه‌ای، اصلی‌ترین تجهیزات گیمینگی در کامپیوتر شما، کارت گرافیک شما خواهد بود، آخرین و قدرتمندترین گزینه موجود را با بودجه خود خریداری کنید و بدانید که پشیمان نخواهید شد.

در اینجا چند مؤلفه دیگر وجود دارد که برای اینکه یک گیمر موفق باشید به آن‌ها نیاز دارید:

به جای خرید هار HDD هارد SSD خریداری کنید. SSD‌ها با وجود اینکه گران تر هستند، سریع تر هستند.

حداقل 16 گیگابایت رم (حداقل DDR4 با سرعت 2400 مگاهرتز یا بیشتر) بخرید.

یک سی پی یو مدرن و قدرتمند بخرید.

یک PSU برای تغییر جریان AC به DC با ولتاژ پایین.

از خنک کننده مایع استفاده کنید.

5. PS5 یا Xbox X|S

کنسول بازی

اگر یک گیمر حرفه ای هستید و به دلیل داشتن رایانه شخصی نسبت به کنسول‌ها تبعیض قائل می‌شوید، ظلم بزرگی به خود کرده اید. رقبای شما کنسول‌های بازی خواهند داشت و به تمام کنسول‌های انحصاری که نمی‌توانید به آن‌ها دسترسی داشته باشید دسترسی خواهند داشت.

حداقل، شما باید آخرین ایکس‌باکس یا پلی‌استیشن را داشته باشید. این نه تنها به شما امکان دسترسی به بازی‌های انحصاری را می‌دهد، بلکه یک کنترلر ممتاز نیز برای اضافه کردن به تجهیزات خود، دریافت خواهید کرد.

6. یک دوربین با وضوح بالا

وبکم

برای استریم چهره خود در کنار گیم‌پلی، به دوربینی با حداقل رزولوشن 1080پیکسل  (Full HD) نیاز دارید. رزولوشن کمتر ممکن است برای سلیقه بینندگان شما کمی بیش از حد ناخوشایند باشد. اگر توانایی مالی دارید، باید سعی کنید به جای 1080 پیکسل، یک دوربین 1440پیکسل یا حتی 4K تهیه کنید.

شما همچنین به تمام تجهیزاتی که با یک دوربین همراه است، مانند رینگ‌لایت یا چراغ‌های استودیو، و سه پایه یا پایه دوربین، نیاز دارید. شما می‌توانید با توجه به بودجه خود از هر فروشگاهی این موارد را خریداری کنید.

7. مانیتور 240 هرتز یا 360 هرتز

مانیتور

برای یک گیمر حرفه‌ای، مهم‌ترین عامل در هنگام انتخاب مانیتور، نرخ به روز رسانی آن است. اگر می‌خواهید با دیگر گیمرهای حرفه‌ای رقابت کنید، سرعت تازه‌سازی تصویر صفحه نمایش (Refresh Rate) بسیار مهم است. بنابراین، شما باید یک مانیتور با Refresh Rate 240 هرتز یا 360 هرتز تهیه کنید.

با این حال، این بدان معنا نیست که لازم باشد از بودجه کارت گرافیک خود برای خرید مانیتور کم کنید.

اگر می‌خواهید تجربه خوبی با عناوین AAA داشته باشید، وضوح صفحه نمایش شما نمی‌تواند کمتر از 1080پیکسل باشد. حتی بهتر است اگر بتوانید تلویزیون 4K با نرخ تازه سازی بالا تهیه کنید.

8. چراغ‌های LED (RGB)

چراغ LED

از چراغ‌های نواری LED برای ایجاد فضای بازی همه جانبه استفاده کنید. آن‌ها جلوه‌های نوری جذاب و قابل تنظیم را به تنظیمات بازی شما اضافه می‌کنند. آن‌ها را پشت مانیتور، زیر میز یا اطراف محل بازی قرار دهید و ببینید که چگونه فضای شما را افزایش می‌دهند.

مطمئن شوید که برای دریافت چراغ‌های LED می‌توانید برنامه‌ریزی کنید تا با رنگ‌های درون بازی مطابقت داشته باشد یا الگوهای نورپردازی پویا ایجاد کنید و فضای کلی بازی را ارتقا دهید. آن‌ها جذابیت بیشتری به استریم‌ها و ویدیوهای شما می‌بخشند و در عین حال نور ملایمی را برای دوربین شما ایجاد می‌کنند.

9. اتصال به اینترنت با اترنت

کابل اترنت

تجهیزات گیمینگ شما بدون یک اتصال پرسرعت اینترنت، تکمیل نمی‌شود. اتصالات اینترنت سیمی بسیار سریعتر و قابل اعتمادتر از اتصالات بی‌سیم هستند. و هیچ چیز بدتر از این نیست که پینگ بد باعث شود بازی‌های خود را از دست بدهید. یک کابل اترنت را از روتر خود مستقیماً به رایانه شخصی و کنسول خود وصل کنید.

10. حداقل یک هارد اکسترنال 2 ترابایتی

هارد اکسترنال

به عنوان فردی که بازی‌های ویدیویی زیادی انجام می‌دهد و جلسات بازی‌های ویدیویی زیادی را ضبط می‌کند، احتمالاً حافظه داخلی رایانه شخصی یا کنسول شما برای رفع نیازهای شما کافی نخواهد بود. به همین دلیل است که باید یک SSD اکسترنال با حداقل 2 ترابایت داده تهیه کنید. می‌توانید فایل‌ها، بازی‌ها و داده‌های اضافی را در آنجا ذخیره کنید و از آن برای تبادل داده بین دستگاه‌های خود استفاده کنید.

علاوه بر این، می‌توانید برنامه‌های خاصی را بر روی هارد اکسترنال خود نصب کنید و آن‌ها را بر روی هر رایانه شخصی که دوست دارید، اجرا کنید. این به شما یک لایه انعطاف پذیری اضافی می‌دهد. به عنوان مثال، می‌توانید نرم‌افزار ویرایش ویدیوی خود را در هارد اکسترنال خود ذخیره کنید، و می‌توانید ویدیوهای خود را در هر مکانی روی هر دستگاه سازگار ویرایش کنید.

زمان شروع ماجراجویی گیمینگ حرفه‌ای شما فرا رسیده است

هنگامی که همه این موارد چک لیست را بررسی کردید، آماده شروع سفر گیمینگ حرفه ای هستید. با این حال، تجهیزات گیمینگ، تمام چیزی نیست که برای شروع نیاز دارید. شما باید با نرم‌افزارها و مسیری که برای رسیدن به زندگی شغلی برنامه ریزی می‌کنید آشنا شوید.

و در آخر، مهارت را ایجاد کنید. مهارت چیزی است که شما را موفق می‌کند و لازم نیست فقط در بازی‌هایی که انجام می‌دهید مهارت داشته باشید، بلکه باید در سرگرم کردن افراد مهارت داشته باشید.

نظرات ارزشمند شما

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *