متخصصان یک شرکت دانشبنیان موفق شدند به کمک فنآوری نانو، ماندگاری محصولات غذایی را افزایش دهند.
در این دستاورد، متخصصان با پیادهسازی روشهای روزآمد منطبق با استانداردهای جهانی و با تکیه به تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته توانستند به این موفقیت دست یابند.
مدیرعامل این شرکت دانشبنیان در جمع خبرنگاران گفت: «مجموعهای از خدمات دانشبنیان ارزیابی و کیفیتسنجی برای همه مواد اولیه پلیمری، افزودنیها و محصولات بستهبندی پلیمری تولیدی شرکتهای داخلی و خارجی ارائه میشود. در قالب این خدمات، محصولات یاد شده از نظر ایمنی غذایی و سلامتی و گرید بهداشتی و غذایی، مطابق با استانداردهای ملی و بین المللی اتحادیه اروپا، سازمان غذا و دارو آمریکا و اتحادیه گمرکی اوراسیا ارزیابی میشوند و زمینه برای ارتقای کیفیتشان فراهم میشود.»
وی ضمن تشکر از تیم تحقیق و توسعۀ مجموعه، افزود: «در این فناوری از مواد طبیعی برای بستهبندی محصولات خوراکی نیازمند به ماندگاری بالا از جمله آجیل و خشکبار استفاده میشود. تولید محلول پوشش خوراکی نانوئی و آنتی باکتریال برای آجیل و خشکبار، ضمن دریافت تاییدیهها و مجوزهای لازم در مرحله تولید نیمه صنعتی است.
این محصول یک پوشش خوراکی از مواد صددرصد طبیعی جهت محافظت انواع آجیل و خشکبار از آلودگیهای زیستمحیطی و افزایش ماندگاری محصول است که به جای پلاستیکهای سنتزی مورد استفاده قرار میگیرد. تحقیق و توسعه فناوری پوششهای خوراکی زیستی برای بسته بندی گوشت، مرغ و میوه جات نیز در مسیر تجاریسازی قرار دارد.»
پیشنهاد مطالعه: نانو چیست؟