Search
Close this search box.

 دستاوردی برای ایران/افزایش ماندگاری محصولات غذایی با فن‌آوری نانو

بهار قربانپور
اشتراک‌گذاری در:
افزایش ماندگاری محصولات غذایی با فناوری نانو

متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان موفق شدند به کمک فن‌آوری نانو، ماندگاری محصولات غذایی را افزایش دهند.

در این دستاورد، متخصصان با پیاده‌سازی روش‌های روزآمد منطبق با استانداردهای جهانی و با تکیه به تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته توانستند به این موفقیت دست یابند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان در جمع خبرنگاران گفت: «مجموعه‌ای از خدمات دانش‌بنیان ارزیابی و کیفیت‌سنجی برای همه مواد اولیه پلیمری، افزودنی‌ها و محصولات بسته‌بندی پلیمری تولیدی شرکت‌های داخلی و خارجی ارائه می‌شود. در قالب این خدمات، محصولات یاد شده از نظر ایمنی غذایی و سلامتی و گرید بهداشتی و غذایی، مطابق با استانداردهای ملی و بین المللی اتحادیه اروپا، سازمان غذا و دارو آمریکا و اتحادیه گمرکی اوراسیا ارزیابی می‌شوند و زمینه برای ارتقای کیفیتشان فراهم می‌شود.»

وی ضمن تشکر از تیم تحقیق و توسعۀ مجموعه، افزود: «در این فناوری از مواد طبیعی برای بسته‌بندی محصولات خوراکی نیازمند به ماندگاری بالا از جمله آجیل و خشکبار استفاده می‌شود. تولید محلول پوشش خوراکی نانوئی و آنتی باکتریال برای آجیل و خشکبار، ضمن دریافت تاییدیه‌ها و مجوزهای لازم در مرحله تولید نیمه صنعتی است.

این محصول یک پوشش خوراکی از مواد صددرصد طبیعی جهت محافظت  انواع آجیل و خشکبار از آلودگی‌های زیست‌محیطی و افزایش ماندگاری محصول است که به جای پلاستیک‌های سنتزی مورد استفاده قرار می‌گیرد. تحقیق و توسعه فناوری پوشش‌های خوراکی زیستی برای بسته بندی گوشت، مرغ و میوه جات نیز در مسیر تجاری‌سازی قرار دارد.»

پیشنهاد مطالعه: نانو چیست؟

نظرات ارزشمند شما

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *