Search
Close this search box.

تایوان چهار شرکت فناوری را به کمک به هواوی و چین در توسعه تراشه‌های پیشرفته متهم کرد

ارشادی
اشتراک‌گذاری در:
هواوی-تحریم-تراشه-چین

هوآوی با رونمایی از تراشه 5G خود و سایر تراشه‌های پیشرفته دنیا، به‌خصوص تایوان و ایالات متحده را غافلگیر کرد. تایوان به چهار شرکت مستقر در این کشور مظنون شد که در دور زدن تحریم‌ها به چین کمک کرده اند و در مورد آن‌ها تحقیق می‌کند.

دولت تایوان تحقیقاتی را در مورد چهار شرکتی که در یک گزارش رسانه‌ای از آن‌ها به‌عنوان مبادلات تجاری با شرکت‌های چینی مرتبط با هواوی تحت تحریم ایالات متحده نام برده شده است، آغاز کرده است. این اقدام به‌عنوان بخشی از تلاش‌های دولت برای بررسی فعالیت‌های این شرکت‌ها در چین و ارزیابی اینکه آیا آن‌ها شرایط تأییدیه‌های سرمایه‌گذاری اولیه آن‌ها که توسط دولت تایوان اعطا شده است، مطابقت دارند یا خیر، انجام می‌شود.

وزیر اقتصاد تایوان، وانگ می‌هوا، اظهار داشت که این تحقیقات به‌دقت بررسی خواهد کرد که آیا فعالیت‌های این شرکت‌ها در چین با شرایط تعیین‌شده در طول فرآیند تصویب مطابقت دارد یا خیر. با توجه به تحریم‌های ایالات متحده علیه این غول فناوری چین، این تحقیقات پاسخی به نگرانی‌های مربوط به نقض احتمالی یا اختلاف در فعالیت‌های تجاری مرتبط با هواوی است. علاوه بر این، تایوان در حال بررسی اجرای مقررات سختگیرانه‌تر مربوط به فناوری‌های کلیدی است. او گفت: «در غیر این صورت، بالاترین جریمه مجاز تا 25 میلیون دلار ترانزیت (775.300 دلار) خواهد بود

نتایج تحقیقات اولیه

وانگ جزئیاتی درباره قوانینی که این شرکت‌ها ممکن است زیر پا گذاشته باشند، ارائه نکرد. او در اوایل این هفته گفت که آن‌ها درگیر کارهای ارزان قیمتی مانند مدیریت فاضلاب بودند. یک گزارش خبری بلومبرگ در این هفته اعلام کرد که این شرکت‌ها با شرکت‌های مرتبط با هواوی برای ایجاد زیرساخت برای کارخانه‌های تولید تراشه کار کرده اند. شرکت‌های Topco Scientific، L&K Engineering، United Integrated Services و Cica-Huntek Chemical Technology تایوان، همگی هرگونه تخلفی را رد کرده‌اند.

هوآوی بلافاصله به درخواست برای اظهار نظر پاسخ نداد. چین در میانه تعطیلات طولانی روز ملی خود است.

وانگ همچنین گفت که دولت تایوان به‌زودی قوانین سخت‌گیرانه‌تری را در مورد «فناوری‌های کلیدی» با در نظر گرفتن رویه بین‌المللی، بدون اشاره به جزئیات، معرفی خواهد کرد.

غول مخابراتی چین در چهار سال گذشته از دستیابی به قطعات و فناوری از شرکت‌های آمریکایی بدون تایید منع شده است. در حالی که بسیاری از شرکت‌های فناوری تایوانی، از جمله تراشه‌ساز TSMC (2330.TW)، در چین فعالیت دارند، دولت تایوان تولید حساس‌ترین فناوری را در این کشور ممنوع می‌کند و تمام سرمایه‌گذاری‌های فناوری شرکت‌های خود را در آنجا زیر نظر دارد.

چین تایوان را جزو قلمرو خود می‌داند و در سال‌های اخیر فعالیت‌های نظامی خود را در اطراف جزیره افزایش داده است.

نظرات ارزشمند شما

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *