واتس‌اپ، ابزار حذف شده خود را پس از یک سال باز گرداند

ارشادی
اشتراک‌گذاری در:
ویژگی یک‌بار مشاهده تصاویر در واتس اپ

واتس اپ ویژگی «یک بار مشاهده» را برای ویدیوها و تصاویر را به برنامه‌های موبایل و دسکتاپ باز گرداند.

ویژگی View Once اکنون در تمام پلتفرم های اصلی – Windows، macOS و همچنین در مرورگرهای وب در دسترس است.

سال گذشته، واتس‌اپ یک حفره امنیتی را در ویژگی «View Once» در نسخه‌های دسکتاپ و مرورگر برنامه پیام‌رسان شناسایی کرد. بنابراین، باید این ویژگی را حذف می‌کرد.

اکنون پس از اصلاح، این شرکت دوباره “View Once” را برای رایانه‌ها معرفی کرده است. در تمام پلتفرم‌های اصلی ویندوز، macOS و همچنین در مرورگرهای وب در دسترس است.

اینجا نحوه دریافت یک بار مشاهده تصویر در واتس‌اپ

مرحله 1: روی نماد + ضربه بزنید >> برگه عکس‌ها و ویدیوها را انتخاب کنید.

مرحله 2: سپس یک تصویر یا ویدیو را از یک تصویر انتخاب کنید پوشه در کامپیوتر .

مرحله 3: و یک نماد دایره‌ای نیمه نقطه‌دار (که در تصویر زیر با کادر نارنجی مشخص شده است) با عدد 1 درست در کنار زبانه متن خواهید دید.

مرحله 4: هنگامی که روی نماد «1» ضربه بزنید، تصویر یا ویدیوی پیوست شده بلافاصله پس از اینکه گیرنده آن را روی خود مشاهده کرد، حذف می‌شود.

نحوه دریافت یک بار مشاهده تصویر در واتس‌اپ


ویژگی View Once اکنون در واتس‌اپ برای ویندوز، macOS و مرورگرهای وب در دسترس است.

واتس‌اپ در یک توسعه مرتبط، واتس اپ یک ویژگی امنیتی جدید برای حفظ حریم خصوصی معرفی کرد که به کاربران اجازه می‌دهد شناسه ایمیل خود را به حساب خود پیوند دهند.

با این کار، واتس اپ یک راه جایگزین برای بازیابی حساب هک شده واتس اپ ارائه می‌دهد. به جای ارسال کد تایید شش رقمی به گوشی از طریق پیامک، به شناسه ایمیل تایید شده ارسال می‌شود.

هنگامی که سیگنال تلفن همراه ضعیف باشد و نتواند کد تأیید را از طریق پیامک به موقع دریافت کند، این کار به‌کار می‌آید.

نظرات ارزشمند شما

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *