5 دلیل برای اینکه چرا نباید لپ تاپ مخصوص بازی بخرید

ارشادی
اشتراک‌گذاری در:
چرا نباید لپ تاپ مخصوص بازی بخرید

لپ‌تاپ‌های گیمینگ در چند سال اخیر محبوبیت زیادی پیدا کرده‌اند، به‌طوری که تعداد فزاینده‌ای از مصرف‌کنندگانی که به بودجه‌شان توجه دارند، لپ‌تاپ گیمینگ را نسبت به مدل‌های سنتی یا حرفه‌ای خریداری می‌کنند. با این حال، علیرغم پیشرفت‌های قابل توجه در فناوری لپ‌تاپ‌های معمولی و لپ‌تاپ گیمینگ، به ویژه با کاهش هزینه‌های اخیر در این بازار خاص، این ماشین‌های بازی دارای نقاط ضعف قابل توجهی هستند.

بسته به شرایط شما، عوامل زیادی وجود دارد، به این دلیل چرا مشکلات در لپ‌تاپ‌های گیمینگ (بازی) متفاوت است. از مزاحمت‌های جزئی گرفته تا موارد شکست. بنابراین، در این مقاله به بررسی پنج نقطه ضعف اصلی خرید این دستگاه‌ها می‌پردازیم.

5 ضرر داشتن لپ‌تاپ گینینگ (مخصوص بازی)

1- قیمت گران‌تر

قیمت گران لپ‌تاپ های گیمینگ


لپ‌تاپ‎‌ گیمینگ معمولاً گران‌تر از همتایان دسکتاپ خود هستند. این ماشین‌ها معمولا با یک محفظه خنک کننده اختصاصی و کارت گرافیک اختصاصی عرضه می‌شوند که هزینه آن را افزایش می‌‎دهد. علاوه بر این، برای اطمینان از بهترین تجربه بازی، باز هم هزینه‌های بهبود و قدرت دهی، باید چندین لوازم جانبی خریداری کنید.

علاوه بر این، لپ‌تاپ‌های گیمینگ با آخرین نسل چیپست‌ها و پردازنده‌های گرافیکی بیشتر از نوت‌بوک‌های حرفه‌ای بسیار باریک معمولی قیمت دارند. شما به‌راحتی می‌توانید یک لپ تاپ حرفه‌ای با قیمت زیر 1.000 دلار با آخرین نسل چیپست و رم خریداری کنید، اما برای همان پردازنده و حافظه ممکن است نیاز به هزینه بیشتر از این داشته باشید.

2- عمر باتری ضعیف

عمر باتری ضعیف


لپ‌تاپ‌ گیمینگ نسبتاً عمر باتری ضعیف‌تری دارد و اکثراً یک روز کامل دوام نمی‌آورد. در حالی که اگر دائماً لپ‌تاپ را به برق وصل کنید، ممکن است این موضوع روی شما تأثیری نگذارد، اما نمی‌خواهید بدون شارژر برای استفاده تمام روز یا مصرف طولانی مدت رسانه سفر کنید، که مطمئناً باتری را می‌خورد، به‌خصوص در لپ‌تاپ‌های بازی.

علاوه بر این، اکثر لپ‌تاپ‌های گیمینگ دارای پردازنده‌های سطح بالا، صفحه‌کلیدهای نورپردازی RGB و نمایشگرهای نرخ تازه‌سازی سریع هستند که منجر به مصرف انرژی بیشتر می‌شود. همه این عوامل همچنین عمر باتری تمام روز را تسهیل نمی‌کنند. از این رو، برای حرفه‌ای هایی که روزانه رفت و آمد می‌کنند و می‌خواهند به‌موقع به صفحه نمایش لپ‌تاپ خود دسترسی پیدا کنند، لپ تاپ‌ گیمینگ توصیه نمی‌شوند.

3- سنگینی در حمل و نقل

سنگینی حمل و نقل

همانطور که گفته شد، بیشتر لپ‌تاپ‌های گیمینگ پیشرفته با فن‌های خنک‌کننده اختصاصی و کارت‌های گرافیک سنگین عرضه می‌شوند که این دستگاه‌ها را حجیم می‌کند. حمل چنین لپ‌تاپ هایی سخت هستند و هدف در مورد قابل حمل بودن، نمی‌توان روی آن حساب باز کرد.

اگرچه برای اکثر کاربران خرید یک پد خنک کننده برای جلوگیری از داغ شدن بیش از حد در طول ندت زمان بازی بسیار معمول است، اما این دستگاه‌ها وزن لپ‌تاپ گیمینگ را افزایش می‌دهند. از این رو، لپ‌تاپ‌های گیمینک برای مسافران توصیه نمی‌شود زیرا کوله پشتی شما را سنگین می‌کنند.

4- عدم وجود گزینه‌های قابلیت ارتقا لپ‌تاپ گیمینگ

عدم وجود گزینه‌های قابلیت ارتقا در لپ‌تاپ بازی


ارتقاء رایانه رومیزی کار دشواری نیست. فقط باید کِیس کامپیوتر را باز کنید تا اجزا یا قطعات سازگار با کامپیوتر رومیزی خود را جدا یا جایگزین کنید. ولی با این حال، جایگزینی یا حذف هر جزء از یک لپ تاپ گیمینگ ساده نیست.

این به این دلیل است که این ماشین‌های بازی به گونه‌ای طراحی شده‌اند که تا حد امکان فضای کمتری را اشغال کنند، و اکثر قطعات در یک منطقه خاص قرار دارند که دسترسی به آن بدون کمک حرفه‌ای دشوار است. در نتیجه، تعویض یک جزء و ارتقاء لپ‌تاپ گیمینگ ممکن است امکان‌پذیر نباشد. در بدترین حالت، ممکن است به لپ‌تاپ خود آسیب زده و گارانتی آن را از دست بدهید.

ویدیو: معرفی لپ‌تاپ گیمینگ ایسر Predator Triton Neo 16

5- پر سر و صدا و مستعد گرمای بیش از حد

 پر سر و صدا و مستعد گرمای بیش از حد


یکی از مهم‌ترین نقاط ضعف هر لپ‌تاپ گیمینگ میزان گرما و صدایی است که در زمان فشار ایجاد می‌کند. مکانیسم‌های خنک‌کننده داخلی در لپ‌تاپ‌های بازی جریان هوا را حفظ می‌کنند، اما اگر لپ‌تاپ شما تحت فشار سنگینی قرار داشته باشد، به‌خصوص در حین بازی، گرما و نویز زیادی را تجربه خواهید کرد.

این یک مشکل بزرگ در لپ‌تاپ‌های گیمینگِ ظریف‌تر است، زیرا فضای کمتر بدنه به این معنی است که هوای گرم نمی‌تواند از دریچه‌ها عبور کند و در نتیجه باعث کاهش عملکرد یا خاموش شدن غیرعادی می‌شود. بنابراین، تا جای ممکن از لپ‌تاپ‌های بازی خودداری کنید تا از حداکثر کارایی بدون هیچ نویز و داغ شدن لذت ببرید.

نظرات ارزشمند شما

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *