5 افسانه غلط رایج در مورد باتری‌های موبایل

ارشادی
اشتراک‌گذاری در:
باورهای غلط درمورد طول عمر باتری گوشی
باورهای غلط درمورد طول عمر باتری گوشی

فهرست مطالب

باتری‌های لیتیوم یونی که تلفن‌ها، تبلت‌ها، لپ‌تاپ‌ها و ساعت‌های هوشمند ما را تغذیه می‌کنند به‌مرور زمان تحلیل می‌روند. بنابراین جای تعجب نیست که اینترنت مملو از تکنیک‌های ضد فرسودگی باتری است که به شما کمک می‌کند از فناوری مورد علاقه خود بیشترین بهره را ببرید.

اما به کدام نکات و ترفندها می‌توان اعتماد کرد؟ و کدام یک ساختگی هستند؟
ما رایج‌ترین افسانه‌های باتری را جمع‌آوری کرده‌ایم تا بتوانید از آنها اجتناب کنید.

1- یخ زدن باتری گوشی به حفظ شارژ آن کمک می‌کند: نادرست

تغییرات ناگهانی و شدید دما هرگز چیز خوبی برای فناوری شما نیست. قرار دادن تلفن، تبلت یا لپ تاپ شما در معرض دمای انجماد نه تنها می‌تواند به باتری آن آسیب برساند، بلکه سایر اجزای داخلی را نیز در معرض خطر خرابی قرار می‌دهد. بنابراین هرگز و هرگز دستگاه‌های خود را در فریزر قرار ندهید.

نکته: دستگاه‌های خود را در مکانی خنک و دارای تهویه شارژ کنید. باتری‌های لیتیوم یونی در دمای انجماد یا بیش از حد گرم به‌خوبی کار نمی‌کنند، بنابراین از گذاشتن اشیائی مثل کتاب، روی تلفن در حال شارژ یا قرار دادن آن بین تشک و بالش خودداری کنید و آنها را زیر نور مستقیم خورشید قرار ندهید. همچنین، دستگاه‌های بی‌سیم و شارژ سریع می‌توانند مفید باشند، اما گرمای زیادی تولید می‌کنند، بنابراین از آنها کم استفاده کنید.

2- باید باتری شما قبل از شارژ به صفر برسد: نادرست

یکی دیگر از افسانه‌های شارژ باتری تلفن همراه این است که شما باید به‌طور منظم باتری را تا 0 درصد خالی کنید، سپس آن را تا 100 درصد دوباره شارژ کنید. این در مورد باتری‌های قدیمی‌تر و مبتنی بر نیکل صادق است، اما برای باتری‌های لیتیومی مدرن اینطور نیست. فرآیند شارژ رفت و برگشت فقط دستگاه شما را فرسوده می‌کند.

نکته: سعی کنید اجازه ندهید باتری‌ شما تا 0 درصد خالی شوند.

3- اگر دستگاه را به برق متصل کنید، باعث خرابی می‌شود: نادرست

یکی از رایج‌ترین افسانه‌های شارژ باتری لیتیوم یونی این است که وصل کردن دستگاه‌های خود برای مدت طولانی باعث اضافه بار شارژ باتری می‌شود و سریع‌تر از حد معمول فرسوده می‌شود. نگران نباش، نمی شود! دستگاه‌های هوشمند شما بهتر می‌دانند. اقدامات حفاظتی تعبیه شده در تلفن‌ها، تبلت‌ها و لپ‌تاپ‌های مدرن تضمین می‌کند که باتری‌های لیتیومی پس از رسیدن به ظرفیت، شارژ را متوقف می‌کنند.

گفته می‌شود، اگر گوشی هوشمند کاملاً شارژ شده خود را در طول شب به برق وصل کنید، «شارژ قطره‌ای» را تجربه می‌کند، به این معنی که از آنجایی که باتری به‌طور طبیعی تا 99 درصد کاهش می‌یابد، مقدار کمی انرژی مصرف می‌کند تا آن را به 100 برساند. این می‌تواند باعث شود باتری کمی سریعتر فرسوده شود، اما نه خیلی سریعتر از استفاده معمولی.

نکته: برای استفاده حداکثری از باتری لیتیومی خود، شارژ را بین 40 تا 80 درصد نگه دارید و دستگاه خود را در طول روز شارژ کنید. اگرچه توصیه نمی‌کنیم تلفن‌تان را شب تا صبح وصل کنید، اما می‌دانیم که اغلب این‌طور است. اگر نیمه‌شب از خواب بیدار می‌شوید، سعی کنید به‌یاد داشته باشید که دستگاه خود را از برق بکشید.

4- باتری‌ دستگاه شما عمر کوتاهی دارند: تا حدودی نادرست

چندین فاکتور وجود دارد که به مدت زمانی که باتری لیتیوم یونی دستگاه شما همانطور که باید کار می‌کند تأثیر می‌گذارد. اینکه چند بار از دستگاه خود استفاده می‌کنید و چند بار آن را شارژ می‌کنید دو مورد اصلی هستند. به‌طور متوسط، می‌توانید انتظار داشته باشید باتری شما 2 تا 3 سال یا 400 تا 600 چرخه کامل شارژ دوام بیاورد. یک چرخه شارژ از زمانی که باتری کاملاً شارژ می‌شود، کاملاً تخلیه می‌شود و سپس دوباره شارژ می‌شود اندازه‌گیری می‌شود.

5- اگر باتری شما تمام شود، به یک دستگاه جدید نیاز دارید: نادرست

اگر دستگاه شما با یک بار شارژ نمی‌تواند یک روز کامل دوام بیاورد، یا اگر به‌طور غیرمنتظره‌ای خاموش شود، احتمالاً باتری شما شروع به از بین رفتن کرده است. نشانه‌های دیگر عبارتند از کاهش صدای بلندگو و کندی برنامه‌ها. اما باتری مرده (یا در حال مرگ) لزوماً به این معنی نیست که باید روی یک دستگاه جدید سرمایه‌گذاری کنید. تعویض باتری می‌تواند راهی مقرون به‌صرفه برای دمیدن زندگی جدید به فناوری قدیمی باشد.

نظرات ارزشمند شما

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *