در سالهای اخیر اغلب موزیک پلیرهای اندروید و iOS بصورت آنلاین استفاده میشوند. سرویسهایی مانند اسپاتیفای، موسیقی یا پادکستها را بصورت آنلاین برای شما جستجو و پخش میکنند. اما در این میان افرادی هستند که دوست دارند بصورت آفلاین و بدون نیاز به اتصال اینترنت، از طریق گوشی خود، آهنگ پخش کنند. داشتن یک موزیک پلیر مجهز و با امکانات برای اندروید، نیاز بسیاری از افراد اهل موسیقی است که دارای گوشی اندروید هستند. در این مقاله سعی داریم تا بهترین برنامههای پخش موسیقی آفلاین برای اندروید را به شما معرفی کنیم.
این Music Player های رایگان اندروید، طبق نیازهای شما دستهبندی شدهاند و میتوانید طبق سلیقه و عادات روزمره خود، اپلیکیشن موزیک پلیر موردنظر خود را از لیست ما انتخاب کرده و از آن در سیستم عامل اندروید خود لذت ببرید.
پخش موسیقی از پلیرهای آنلاین موسیقی راحت است، اما بسته اینترنت تلفن همراه شما را نیز میخورد و اگر آلبوم موسیقی بسیار غنی داشته باشید، میتواند دردسرساز باشد. اما اگر میخواهید از موسیقی آفلاین روی تلفن خود لذت ببرید، برنامههای موزیک پلیر عالی زیادی خصوصاً برای اندرویدیها در دسترس است.
بیایید باهم بهترین Player های موسیقی اندروید را مرور و معرفی کنیم که ممکن است از بعضی از آنها بیخبر باشید.
بهترین برنامههای پخش موسیقی آفلاین رایگان برای اندروید
البته برای پخش موسیقی هنگام ورزش یا بسیاری از کارها، بیشتر دستگاههای Player توصیه میشود اما اگر به گوشیهای هوشمند علاقه دارید، نرمافزارهای تلفن همراه زیر را مرور کنید که برای سرگرمیهای آنلاین و آفلاین عالی است. و شما مجبور نیستید برای یک تجربه شنیداری عالی هزینهای بپردازید. بیایید ابتدا بهترین پلیرهای پخش موسیقی رایگان برای اندروید را بررسی کنیم:
AIMP-1
در نگاه اول، موزیک پلیر AIMP برای یک موزیک پلیر اندروید خیلی ساده بهنظر میرسد. طراحیهای رابط کاربری، ساده، محبوب هستند و رویکرد موزیک پلیر اندروید AIMP قطعاً از این روش ارائه پیروی میکند. هر چند تمام نکته همین است! این یک برنامه پخش موسیقی آفلاین ساده است. فقط موسیقی شما را در اندرویدتان پخش میکند و با امکانات اضافی، شما را سردرگم نمیکند.
این اپلیکیشن پخش موسیقی اندروید، تقریباً همه انواع پسوندهای صوتی را مدیریت میکند. از جمله فرمتهای فشرده با کیفیت و بیکیفیت و دارای یک اکولایزر 29 باند است که در پخش کنندههای موسیقی بهندرت دیده میشود. همچنین میتواند فایلهای چند کاناله را با استریو و/یا مونو ترکیب کند. بهطور کلی، اگر بتوانید از رابط مختصر و مفید عبور کنید، AIMP یک انتخاب محکم است که شما را ناامید نخواهد کرد.
JetAudio HD Music Player-2
jetAudio HD نسخه رایگان و ممتاز پخش کننده موسیقی اندروید خود را ارائه داده است. با این حال، آنقدر در نسخه رایگان امکانات دریافت میکنید که اکثر کاربران نیازی به ارتقا ندارند. تنها نقطه ضعف این اپلیکیشن موزیک پلیر رایگان اندروید این است در نسخه رایگان، شاهد کمی تبلیغات هستیم و این ممکن است، اما مزاحم نیستند. تبلیغات در پایین صفحه نمایش داده میشوند.
اما چیزهای مثبتی که بهدست میآورید: یک اکولایزر 10 بانده با 32 ایستگاه از پیش تنظیم، پشتیبانی بدون افت کیفیت صدا، افکتهایی مانند Reverb و X-bass، کنترل سرعت پخش، کنترل پخش خودکار و غیره. نسخه پلاس دارای یک اکولایزر 20 باندی، یک ویرایشگر تگ داخلی، بیش از دوجین ویجت و چند ویژگی راحتی دیگر است.
پلیر رایگان اندروید جت آئودیو را که از محبوبیت زیادی برخوردار است، میتوانید از این لینک دانلود کنید.
3-موزیک پلیر راکت
Rocket Music Player نیز مدت زمان زیادی است که وجود داشته است و از زمان آغاز به کار راه طولانی را پیموده است. توسعهدهندگان، بسیاری از باگها را برطرف کردند، عملکرد را بهبود بخشیدند و مجموعه ویژگیها را گسترش دادند.
اپلیکیشن موزیک پلیر اندروید راکت، بهصورت رایگان، یک اکولایزر 10 باند با چندین ایستگاه از پیش تنظیم، بیش از 30 تم، یک ویرایشگر تگ داخلی، پشتیبانی از Chromecast، یک تایمر خواب، یک مدیر لیست پخش خوب و حتی پشتیبانی از پادکستها را در اختیار شما قرار میهد.
بهدلیل داشتن ویژگیهای ممتاز و پشتیبانی گسترده از فرمتهای صوتی و موارد دیگر… این اپلیکیشن موزیک پلیر رایگان یکی از بهترین پخش کنندههای موسیقی اندروید به دلایل فراوان است.
اگر علاقهمند موسیقی هستید و امکانات و تجهیزات پخش برای شما مهم است، برنامه موزیک پلیر راکت، برای دانلود رایگان موجود است.
4-موزیک پلیر پیکسل
اگر گزینههای سبکتری که تا کنون مورد بحث قرار گرفتند، برای شما رضایتبخش نیستند، توصیه میکنیم Pixel Player را امتحان کنید. این موزیک پلیر اندروید بهخوبی شناخته شده نیست، اما هنوز هم برای پخش کننده موسیقی اندروید بسیار عالی است.
در حالیکه Pixel فقط از فرمتهای اصلی فایل پشتیبانی میکند، دارای یک اکولایزر پنج بانده با تقویت باس، پخش بدون قطعی و پیوسته، ویرایشگر تگ داخلی و چند گزینه برای سفارشیسازی، مانند تم و رنگها است.
مهمتر از همه، Pixel Player میتواند آنچه را که گوش میدهید تجزیه و تحلیل کند و موسیقی بیشتری را که مطابق با سلیقه شما باشد، پیشنهاد کند. Pixel+ Music Player نیز موجود است. این کار تبلیغات را حذف میکند و تمام امکانات را باز میکند. اما در کل برای کاربران ایرانی که سیستم پرداخت برای آنها دشوار است، همان نسخه رایگان پیکسل پلیر برای اندروید قابل قبول و کارآمد است.
برای دانلود این پلیر رایگان اندروید روی لینک Pixel Music Player کلیک کنید.
5-موزیک پلیر Impulse
چه چیزی موزیک پلیر رایگان اندروید Impulse را متفاوت میکند؟ اینکه بهعنوان یک پخش کننده موسیقی با ژست کنترل طراحی شده است، و برای هر موقعیتی که در آن مشغول هستید، مانند هنگام آشپزی یا رانندگی، عالی است.
علاوه بر کنترل های حرکتی، Impulse Music Player از چندین ویژگی مفید پشتیبانی میکند: یک اکولایزر پنج بانده با تقویت باس و مجازیساز، پخش یکنواخت و بدون قطعی، ویرایش ابرداده، دانلود خودکار آلبومهای هنری، و غیره.
این موزیک پلیر آفلاین اندروید، هیچ حُقهای در کار ندارد. بسیار کاربردی است و قطعا ارزش امتحان کردن را دارد. توجه داشته باشید که نسخه رایگان برنامه به صورت “Music Player | MP3 Player” در Google Play ظاهر میشود که البتهاگر از طریق لینک بالا وارد شوید، اشکالی پیش نخواهد آمد. نسخه Pro Impulse نیز موجود است که هر دو توسط Appmetric توسعهداده شدهاند.
6-MediaMonkey
MediaMonkey یک برنامه عالی موزیک پلیر آفلاین اندروید است. قبل از افزودن موسیقی به پلی لیست، فضای ذخیرهسازی محلی شما را برای یافتن هر موسیقی اسکن میکند، بنابراین پس از تنظیم سریع، باید آماده پخش آهنگهای خود باشید. این نرمافزار پخش موسیقی اندروید از طیف گستردهای از فرمتهای فایل، صداهای فشرده و غیر فشرده و بدون اتلاف پشتیبانی میکند.
این برنامه دارای ویژگی های معمولی است که از یک پخش کننده موسیقی آفلاین انتظار دارید: عملکردهای ویرایش آهنگ، EQ، حالت های پیمایش متعدد و حتی تایمر خواب.
MediaMonkey Pro به شما امکان میدهد از طریق ویندوز همگامسازی کنید. حتی میتوانید رایانه خانگی خود را به عنوان یک سرور موسیقی تنظیم کنید، که برنامه تلفن همراه میتواند از آن پخش شود. این کار را در خانه انجام دهید و هیچ یک از دادههای تلفن همراه خود را مصرف نخواهید کرد، زیرا از طریق شبکه Wi-Fi شما کار میکند. این یکی دیگر از گزینههای عالی در کنار بهترین پخش کننده های موسیقی ویندوز است.
برای دانلود اپلیکیشن موزیک پلیر رایگان MediaMonkey برای اندروید، روی لینک دانلود کلیک کنید.
PlayerPro-7
مانند بسیاری از برنامههای پخش موسیقی آفلاین اندروید، در اینجا، PlayerPro دارای تمام ویژگیهای استاندارد پخشکننده موسیقی ممتاز است. بنابراین، انتخاب آن به رابط کاربری بستگی دارد. در حالی که اکثر برنامههای رایگان دارای ظاهر ساده هستند، طراحی منحصر بهفرد PlayerPro برای استفاده جذاب و رضایتبخش است.
ویژگیهای جذاب و کاربردی شامل وارد کردن تاریخچه موسیقی و رتبهبندی از پخشکنندههای موسیقی دسکتاپ، فهرستهای پخش هوشمند سفارشی، جستجوی صوتی و افزونههای رایگان است.
دانلود رایگان موزیک پلیر PlayerPro
Pulsar Music Player-8
اگر از یک دستگاه قدیمی،اندروید با سختافزار قدیمی استفاده میکنید، بسیاری از برنامههای مدرن ممکن است شما را با عملکرد ضعیف ناامید کنند. موزیک پلیر رایگان پولسار تعادل کاملی بین ظاهر زیبا و عملکرد سبک ایجاد میکند.
ارزش دانلود دارد. با اینکه فاقد هر گونه ویژگی پیشرفته است اما این بدان معنا نیست که Pulsar کمهوش است. شما همچنان لیستهای پخش هوشمند، جستجوی سریع، پخش بدون وقفه و یک ویرایشگر برچسب (تگ) داخلی را دریافت میکنید که بهخوبی کار میکند. برای ویژگیهای اکولایزر پنج باند، تقویت کننده باس و ریورب، باید به Pulsar Pro ارتقا دهید.
لینک دانلود نرم افزار پخش موزیک اندروید Pulsar
کدام موزیک پلیر اندروید آفلاین را بیشتر دوست دارید؟
شاید همه افراد نمیخواهند مجموعه موسیقی خود را در ساندکلاد یا Spotify و سایر پلیرهای آنلاین گوش کنند. پخش جریانی موسیقی میتواند راحت باشد، اما گوش دادن به موسیقی آفلاین قابل اعتمادتر است و از طرفی، داشتن یک موزیک پلیر رایگان اندروید، در کشور ما طرفداران سنتی بسیار بیشتری داشته باشد و به برنامه داده شما نمیخورد.
AIMP و Pixel Player دو برنامه موسیقی مورد علاقه ما برای اندروید هستند، اما نمیتوانید با هیچ یک از این برنامهها کار نکنید. و سراغ برنامههای متفرقه و کار راهاندازی مثل Black Player بروید. در نهایت پیشنهادهای شیک و حرفهای ما برای افرادی که از بهترین برنامههای موزیک پلیر اندروید استفاده میکنند، موارد بالا بود که هرکدامشان میتوانند برای شما در موقعیتهای مختلف کارایی و توانمندی خاصی داشته باشند.
2 پاسخ
هیچکدوم جالب نیس فقط آنلاین
هرکدوم کاربردهای خودش رو داره دوست عزیز