وقتی سهمیه ذخیره‌سازی Google شما تمام شود چه اتفاقی می‌افتد؟

ارشادی
اشتراک‌گذاری در:
فضای ذخیره سازی رایگان گوگل

هر حساب Google با 15 گیگابایت فضای ذخیره‌سازی رایگان همراه است. این 15 گیگابایت فضای ذخیره‌سازی رایگان در Gmail، Google Drive و Google Photos مشترک است. وقتی به اشتراک ماهانه Google One پولی ارتقا می‌دهید، بسته به طرحی که انتخاب می‌کنید، کل فضای ذخیره‌سازی شما به 100 گیگابایت یا بیشتر افزایش می‌یابد. همچنین توجه داشته باشید که وقتی تبلیغات شما منقضی می‌شود، مجموع فضای ذخیره‌سازی شخصی شما به آنچه قبل از تبلیغات بود برمی‌گردد. پس چه اتفاقی می‌افتد وقتی سهمیه فضای ذخیره‌سازی رایگان شما که در Gmail، Google Drive و Google Photos مشترک است مصرف شود؟ اگر از سهمیه فضای ذخیره‌سازی خود عبور کنید، در اینجا مواردی وجود دارد که نمی‌توانید انجام دهید و همچنین مواردی که تحت تأثیر قرار می‌گیرند:

  • نمی‌توانید فایل‌ها یا تصاویر جدید را در Google Drive آپلود کنید.
  • نمی‌توانید از هیچ عکس و ویدیویی در Google Photos نسخه پشتیبان تهیه کنید.
  • توانایی شما برای ارسال و دریافت ایمیل در Gmail ممکن است تحت تاثیر قرار گیرد.
  • نمی‌توانید فایل‌های جدیدی را در برنامه‌های ایجاد محتوای مشترک مانند Google Docs، Sheets، Slides، Drawings، Forms و Jamboard ایجاد کنید. تا زمانی که استفاده از فضای ذخیره سازی خود را کاهش ندهید، هیچ کس نمی‌تواند فایل‌های آسیب دیده شما را ویرایش یا کپی کند.
  • نمی‌توانید از فایل‌های Recorder جدید نسخه پشتیبان تهیه کنید.

توجه: همچنان می‌توانید وارد حساب Google خود شوید و به آن دسترسی داشته باشید.

  • اگر به مدت 2 سال یا بیشتر از سهمیه خود فراتر رفته‌اید: اگر فضای بیشتری را آزاد نکنید یا فضای بیشتری برای بازگشت به زیر سهمیه خریداری نکنید، ممکن است همه محتوای شما از Gmail، Google Photos و Google Drive حذف شود (این شامل این موارد می‌شود Google Docs، Sheets، Slides، Drawings، Forms و فایل‌های Jamboard).

قبل از اینکه Google محتوای شما را حذف کند

  • با استفاده از ایمیل و اعلان‌ها در محصولات Google به شما اطلاع می‌دهد. این شرکت حداقل سه ماه قبل از اینکه محتوا واجد شرایط حذف شود به شما اطلاع خواهد داد.
  • به‌شما این فرصت را می‌دهد که از حذف جلوگیری کنید (با پرداخت هزینه ذخیره‌سازی اضافی یا حذف فایل‌های اضافی)
  • به شما فرصت می‌دهد که در مدتی مشخص محتوای خود را از سرویس‌های آن دانلود کنید.

نظرات ارزشمند شما

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *