در کنگره جهانی موبایل (MWC)، لنوو بار دیگر با معرفی لپتاپ نمایش شفاف ThinkBook Lenovo، استعداد خود را برای نوآوری بهنمایش گذاشت. با تکیه بر شتاب CES، جایی که لنوو دستگاههای منحصربهفردی مانند لپتاپهایی که هم ویندوز و هم اندروید را اجرا میکند، ارائه کرد، این شرکت به کشف مفاهیم غیرمتعارف در حوزه فناوری ادامه میدهد.
فناوری صفحه نمایش شفاف
بیایید یک چیز را واضح بگوییم: لپتاپ نمایشگر شفاف ThinkBook Lenovo محصولی نیست که بتوانید آنرا بخرید. لنوو اغلب در بهنمایش گذاشتن آنچه بهعنوان «دستگاه مفهومی» میگوید، زیادهروی میکند و این یکی کاملاً با آن دسته مطابقت دارد. این لپتاپ دارای صفحه نمایش 17.3 اینچی Micro-LED با صفحه نمایش شفاف با حداکثر روشنایی 1000 نیت است. مناطق شفاف مطابق با چیزی است که معمولاً در یک مانیتور سنتی بهصورت سیاه ظاهر میشود.
چالش برای عملی کردن
این سوال فوری مطرح میشود: یک صفحه نمایش شفاف در استفاده روزمره چقدر کاربردی است؟ لنوو این چالش را تأیید میکند، بهویژه در مورد نگرانیهای مربوط به حریم خصوصی، زیرا تایپ اطلاعات حساس در یک صفحه نمایش شفاف در یک فضای عمومی باعث ایجاد مشکلات امنیتی میشود. با این حال، لنوو چشماندازی برای کاربردهای بالقوه دارد که عمدتاً حول محور ترکیب هوش مصنوعی و واقعیت افزوده است.
ترکیب هوش مصنوعی و واقعیت افزوده
لنوو یک مورد استفاده منحصر بهفرد را برای صفحه نمایش شفاف در نظر گرفته است؛ تلفیقی از هوش مصنوعی و واقعیت افزوده. این لپتاپ مجهز به دوربین جهان در پشت است و میتواند اشیاء قرار گرفته در پشت صفحه را شناسایی کند و اطلاعات مربوطه را پوشش دهد. بهویژه جنبه Heads-Up Display (HUD) این فناوری جذاب است و پتانسیل یکپارچهسازی اطلاعات با دنیای واقعی را نشان میدهد.
با درک غیرعملی بودن اجرای فعلی، لنوو قصد ندارد این مفهوم خاص را بفروشد. با این حال، این شرکت اقداماتی را برای افزایش قابلیت استفاده انجام میدهد، از جمله نمایش لپتاپ با هاشور زنی، برای بهبود دید در نور شدید و جلوگیری از مشاهده صفحه نمایش از پشت. علیرغم موارد غیرعملی، لپتاپ ThinkBook Transparent Display لپتاپ Lenovo بهعنوان شاهدی بر تعهد Lenovo برای پیش بردن مرزهای طراحی و فناوری است.