7 راهکار مفید جلوگیری از هنگ‌کردن گوشی در سرما

بهار قربانپور
اشتراک‌گذاری در:
هنگ کردن گوشی در سرما
هنگ کردن گوشی در سرما

فهرست مطالب

هنگ کردن گوشی تلفن همراه در سرما، موردی است که بیش‌تر افراد آن را تجربه کرده‌اند و از این اتفاق، شاکی‌اند.

آیا فقط گوشی‌های خاص در سرما، هنگ می‌کنند؟ آیا راهکاری اساسی برای جلوگیری از هنگ‌کردن گوشی تلفن در سرما وجود دارد؟ با این مقاله همراه شوید تا راهکار جلوگیری از هنگ‌کردن گوشی در سرما را بیاموزید.

راهکارهای جلوگیری از سرمازدگی گوشی

تقریباً انواع مدل‌های گوشی، در سرما، هنگ می‌کنند؛ و این معضل فقط مختص نوع خاصی از گوشی‌ها نیست؛ اما چه کارکنیم تا راه سرمازدگی گوشی را ببندیم و حتی‌الامکان، تلفن‌مان را از سرمازدگی و به تبع آن، هنگ‌کردن نجات دهیم؟

پیشنهاد مطالعه: راه‌حل اپل برای گوشی‌هایی که در هوای سرد از کار میفتند

1. گوشی تلفن را در هوای آزاد نگذارید

گذاشتن گوشی در جای گرم هنگام سرما

خارج‌نشدن از منزل هنگام سرما، اجتناب‌ناپذیر است؛ اما نگه‌داشتن گوشی در دستتان چه‌قدر مهم است؟ وقتی وارد هوای سرد می‌شوید حتماً گوشی خود را در کیف یا جیبتان بگذارید. چنان‌چه گذاشتن گوشی در جیب یا همراه‌داشتن کیف برایتان ناخوشایند است می‌توانید گوشی را داخل کیف پولتان و یا یک کاور چرمی، گذاشته و آن را در دست نگه‌دارید.

2. گوشی را در ماشین رها نکنید

اکثر افراد هنگام رانندگی عادت دارند که گوشی تلفن را روی داشبورد یا صندلی کنار خود می‌گذارند و بعد از رانندگی نیز تلفن را برنمی‌دارند. این کار علاوه بر آن‌که از لحاظ امنیتی بسیار خطرناک است و ممکن است دزدان را برای سرقت گوشی از ماشین تشویق نماید خطر دیگری نیز دارد. رهاکردن گوشی تلفن در ماشین هنگامی که هوا سرد است باعث سرمازدگی گوشی و هنگ کردن آن می‌شود.

پس قبل از خروج از ماشین، مطمئن شوید که گوشی تلفن را برداشته‌اید.

3. چنان‌چه نیاز نیست گوشی را همراه خود نبرید

در روزهای سرد وو برفی یا وقتی که برف و بارانی نیست اما؛ به‌شدت دمای هوا، پایین است روی کاری که می‌خواهید انجام دهید متمرکز شوید. چنان‌چه فقط چند دقیقه از منزل خارج می‌شوید تا یک بستۀ پستی را تحویل بگیرید، خریدی سریع از فروشگاه نزدیک منزل انجام دهید یا مثلاً در محیط کار هستید و فقط برای برداشتن چیزی از ماشین‌تان از اتاق کار خارج می‌شوید نیاز نیست که حتماً گوشی تلفن را نیز همراه خود ببرید تا سرما، به دستگاه آسیب بزند.
می‌توانید این جند دقیقه بدون گوشی باشید. کارهای‌تان را انجام دهید و بعد دوباره به سراغ گوشی تلفن‌تان بروید.

پیشنهاد مطالعه: از عواقب استفاده از گوشی در سرویس بهداشتی غافل نباشید

4. از هندزفری یا ایرپاد استفاده کنید

استفاده از هندزفری یا ایرپاد در سرما

تقریباً نمی‎توانید در روزها و هوای سرد، جلوی زنگ زدن به گوشی‌تان یا ارسال پیام از سوی دیگران را بگیرید. طبعاً ارتباط داشتن، امری ضروری است؛ اما راهکار درست را پیش بگیرید. مثلاً از هندزفری یا ایرپاد برای مکالمه بهره ببرید تا مجبور نباشید در سرما، گوشی را در دست بگیرید و به آن صدمه بزنید.

5. به‌جای نوشتار، پیام صوتی بفرستید

چنان‌چه در روزهای عادی، عادت به نوشتن پیام دارید در روزهای سرد، کمی این عادت را کنار بگذارید و به‌جای آن از پیام‌های صوتی استفاده کنید. نگه‌داشتن تلفن در سرما و نوشتن پیام، برای گوشی بسیار آسیب‎‌زننده است؛ درعوض می‌توانید از طریق هندزفری یا ایرپاد، برای مخاطب، پیام صوتی بگذارید.

6. گوشی را خاموش کنید

خاموش‌ماندن گوشی برای چند دقیقه یا چندساعت، شاید چندان ضرری نداشته باشد. درعوض تلفن‌تان را از سرمازدگی نجات می‌دهید.

چنان‌چه می‌دانید مجبورید ساعت‌ها در سرما باشید و از طرفی کارتان با گوشی چندان اهمیت ندارد (منتظر تماس یا پیام خاصی نیستید؛ خانواده یا دوستان نگران شما نمی‌شوند؛ پیام یا تماس مهمی را نباید برقرار کنید و…) خب بهترین راهکار این است که گوشی خود را خاموش کنید و وقتی به محیط گرم و دور از سرما رسیدید مجدداً تلفن‌تان را روشن کنید.

7. از دستکش‌های لمسی کمک بگیرید

استفاده از دستکش‌های لمسی در سرما

هنگام سرما، پوشیدن دستکش، ضروری است؛ اما بسیاری از افراد شکایت دارند که وقتی دستکش دارند نمی‌توانند به‌راحتی با گوشی کار کنند. این مشکل، حل‌شدنی است؛ کافی است از دستکش‌های لمسی کمک بگیرید.

هیچ می‌دانید انگشت‌های سرد و یخ‌زدۀ شما که روی صفحۀ لمسی گوشی قرار می‌گیرد خود عاملی است برای هنگ کردن بیش‌تر گوشی؟

پس با بهانۀ عدم توانایی در کارکردن با گوشی همراه با دستکش، به دستگاه‌تان آسیب نرسانید. بلکه خیلی راحت با پوشیدن دستکش‌های لمسی، دو نشانه را هدف بگیرید. هم برای دست و انگشتتان، یک محافظ سرما تهیه کنید و هم گوشی تلفن‌تان را از سرمازدگی نجات دهید.

پیشنهاد مطالعه: ترفندهای جذاب گوشی؛ به تعداد انگشتای یک دست، گوشیتو اختصاصی کن

نظرات ارزشمند شما

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *