نحوه شناسایی فیلترشکن‌‌های کلاهبردار!

قدرتی
اشتراک‌گذاری در:
شناسایی فیلترشکن‌‌های کلاهبردار vpn

فیلترشکن‌ها به‌طور گسترده‌ای محبوب شده‌اند، زیرا می‌توانند در هنگام استفاده از اینترنت سطح بالاتری از دسترسی، امنیت و حریم خصوصی را به کاربران ارائه دهند.‌ اما این افزایش تقاضا منجر به موجی از وی‌پی‌ان‌های مخرب یا کلاهبردار شده است که داده‌ها را می‌دزدند و ویژگی‌های ضعیفی را ارائه می‌دهند.

بنابراین، علائم کلیدی یک VPN مشکوک یا کلاهبرداری که باید به آنها توجه کرد چیست؟ چه نکاتی را هنگام نصب یک فیلترشکن، مخصوصا فیلترشکن‌های رایگان، باید رعایت کرد؟ در ادامه مجموعه نوشتار لاگ مدیا در خصوص امنیت سایبری، در این مقاله به موضوع مهم و فراگیر فیلترشکن‌های کلاهبردار خواهیم پرداخت.

1. فیلترشکن‌های رایگان

بسیاری از خدمات جعلی VPN با فریبِ مجانی بودن، کاربران را جذب می‌کنند. بسیاری از ما سعی می‌کنیم تا جایی که ممکن است از پول خرج کردن در این زمینه خودداری کنیم و مجرمان سایبری سال‌هاست که از این موضوع سوء استفاده می‌کنند.

بنابراین، اگر علاقه‌مند به استفاده از یک VPN رایگان خاص هستید، قبل از نصب، ابتدا باید بررسی‌هایی را انجام دهید. شما قطعاً باید کمی تحقیق در زمینه ارائه دهنده VPN انجام دهید تا در مورد شهرت، سیاست حفظ حریم خصوصی و یکپارچگی امنیتی آن اطلاعات بیشتری کسب کنید.

پیش از این هم به این موضوع اشاره کرده بودیم که یکی از راه‌های خوب شناسایی، خواندن نظرات کاربرانی است که قبلاً آن فیلترشکن را دانلود کرده‌اند.

مطالب مرتبط: معرفی 20 فیلتر شکن قوی رایگان

2. سیاست حفظ حریم خصوصی نامشخص

قبل از استفاده هر  نوع سرویس VPN و ارتباط آن با داده‌های خود، مهم است که خط مشی رازداری را بررسی کنید و به دنبال هرگونه عبارت مشکوک یا حذفیات باشید. خط‌مشی‌های حفظ حریم خصوصی برای آگاه کردن کاربران در مورد نحوه جمع‌آوری یا استفاده از داده‌هایشان وجود دارد، بنابراین اگر ارائه‌دهنده VPN در این زمینه کمبود اطلاعات دارد، آن را یک هشدار قرمز در نظر بگیرید.

اگر خط‌مشی رازداری VPN به مدیریت داده‌ها اشاره نمی‌کند، یا انواع خاصی از داده‌هایی را که ذخیره یا استفاده می‌کند فهرست نمی‌کند، ممکن است نشان‌دهنده این باشد که شرکت حتی سیاستی در مورد چنین مواردی ندارد، به این معنی که اطلاعات شما می‌تواند به روش‌های مختلف به اشتراک گذاشته یا مورد سوء استفاده قرار گیرد.

علاوه بر این، اگر یک سیاست حفظ حریم خصوصی VPN شامل هر گونه اظهاراتی در مورد به اشتراک‌گذاری داده‌های شما با اشخاص ثالث باشد، ممکن است خطر امنیتی بزرگی ایجاد کند. یک سرویس VPN خوب هرگز داده‌های ترافیک شما را ثبت یا به اشتراک نمی‌گذارد، بنابراین از هر کسی که ادعای انجام این کار را دارد خودداری کنید.

3. ثبت داده‌ها

هدف اصلی VPN گرفتن داده‌های ترافیک شما و رمزگذاری آن است تا سایرین نتوانند فعالیت آنلاین، لوکیشن یا آدرس IP شما را مشاهده کنند. به‌طور خلاصه، VPN‌ها برای خصوصی نگه داشتن داده‌های شما  به‌وجود آمده‌اند.

با این حال، برخی از ارائه دهندگان وجود دارند که انواع خاصی از داده های کاربر را در آنچه به‌عنوان گزارش VPN شناخته می‌شود ثبت می‌کنند. گزارش‌های VPN برای ثبت آدرس‌های IP، آدرس‌های ایمیل، استفاده از سرور و داده، وب‌سایت‌های بازدید شده و انواع دیگر داده‌هایی که می‌توانند به‌راحتی حریم خصوصی و امنیت فرد را به خطر بیندازند، استفاده می‌شوند.

علاوه‌ بر این، برخی از ارائه دهندگان VPN رایگان برای کسب سود، داده‌های گزارش را به شرکت‌های دیگر می‌فروشند. این یک دلیل دیگر است که چرا باید هنگام استفاده از VPN رایگان مراقب باشید.

هنگامی که به سرویس‌های محبوب VPN نگاه می‌کنید، ممکن است متوجه شوید که آنها یک “خط مشی عدم ورود به سیستم” دارند. این بدان معنی است که آنها ظاهراً سیاهه‌های VPN را نگه نمی‌دارند، اما معمولاً برای تأیید صحت این موضوع یک ممیزی لازم است.

بیشتر بدانید: IP Address چیست؟ + ویدیو

4. ویژگی‌های امنیتی ضعیف

هنگام استفاده از VPN، باید بدانید که پروتکل‌های امنیتی کافی برای ایمن نگه‌داشتن داده‌های شما وجود دارد. روش‌های رمزگذاری قوی، سرورهای امن، سوئیچ‌های قطع و سایر عناصر نقش مهمی در حفاظت از ترافیک آنلاین شما دارند، بنابراین باید مطمئن شوید که سرویس VPN شما قبل از ثبت‌نام از این ویژگی‌ها استفاده می‌کند.

یک ارائه‌دهنده VPN مشکوک ممکن است ویژگی‌های امنیتی ضعیفی را به‌دلیل اینکه هزینه‌ای از کاربران دریافت نمی‌کند ارائه دهد، یا می‌تواند یک قدم فراتر بگذارد و در عین حالی که هنوز خدمات ضعیفی ارائه می‌کند، هزینه‌ای را از کاربران دریافت کند. در هر صورت، اگر سرویس VPN مورد استفاده شما به اندازه کافی امنیت و حریم خصوصی را جدی نگیرد، داده‌های شما در معرض خطر قرار می‌گیرند.

بسیاری از ارائه‌دهندگان VPN پروتکل‌ها و ویژگی‌های امنیتی خود را در وب‌سایت‌های رسمی خود فهرست می‌کنند، اما شما همچنین می‌توانید بررسی‌های جامعی از رسانه‌های امنیت سایبری و فناوری را بررسی کنید تا ببینید چه چیزی را پیشنهاد می‌کنند.

مهمتر از همه، مطمئن شوید که سرویس VPN انتخابی شما از یک روش رمزگذاری قوی – در حالت ایده آل، AES-256 – برای ایمن سازی داده‌های شما استفاده می‌کند. این مسلما مهم‌ترین بخش هر VPN است، زیرا لایه‌ای است که بین داده‌های شما و چشمان کنجکاو خرابکاران قرار می‌گیرد.

5. بدون شهرت

همانطور که گفتیم، وقتی تصمیم می‌گیریدکه از یک سرویس استفاده کنید، نظرات می‌توانند همه چیز را نشان دهند. حساب‌های بی‌طرفانه تجربه کاربر می‌توانند چیزهای زیادی را در مورد آنچه که یک شرکت به شما ارائه می‌دهد و نحوه برخورد آن با شما به‌عنوان یک مشتری به شما بگوید. بنابراین، اگر یک VPN تقریباً هیچ بررسی وجود نداشته باشد، ممکن است در آینده یک نقطه ضعف بزرگ برای شما باشد، زیرا شما فقط می‌توانید به آنچه خود سرویس VPN به شما می‌گوید تکیه کنید.

اگر می‌خواهید اطلاعات خود را تا حد امکان ایمن نگه‌دارید، احتمالاً بهتر است از یک VPN تثبیت شده استفاده کنید که اعتماد کاربران خود را به دست آورده است. در حالی که فیلترشکن‌های بدون بررسی‌ و نظر کاربران، ممکن است بی‌ضرر باشند، تعیین یکپارچگی آنها بدون ورودی کاربران قبلی بسیار سخت‌تر است.

6. مکان‌های سرور محدود و مشکوک

هنگامی که یک سرویس VPN را نصب می‌کنید، احتمالاً انتخاب مکان‌های مختلف سرور به شما داده می‌شود. فیلترشکن‌ها داده‌های شما را از طریق سرورهای راه دور برای رمزگذاری ارسال می‌کنند که از نظر فنی می‌توانند در هر نقطه از جهان قرار گیرند. ارائه دهندگان محبوب وی پی‌ان به کاربران طیف گسترده‌ای از مکان‌های سرور مانند ایالات متحده، بریتانیا، ژاپن، هند، کانادا، آلمان و فرانسه را ارائه می‌دهند.

بسیاری از مردم برای دور زدن انسداد جغرافیایی (یعنی دسترسی به محتوای محدود جغرافیایی)، اغلب در پلتفرم‌های مختلف، مکان‌های سرور VPN خود را تغییر می‌دهند. این می‌تواند بسیار راحت باشد، اما در اینجا محدودیت هایی برای اعمال وجود دارد:

هنگام استفاده از VPN، احتمالاً باید از برخی مکان‌ها دوری کنید، یعنی کشورهایی که VPN غیرقانونی هستند یا سطوح بالایی از سانسور و محدودیت‌های اینترنتی وجود دارد. به‌عنوان مثال، چین تنها اجازه استفاده از VPN های مورد تایید دولت را می‌دهد، که همه آنها باید دارای درهای پشتی (Back Door) باشند که خود دولت بتواند در صورت لزوم به آنها دسترسی داشته باشد.

اگر انتخاب می‌کنید به چنین مکان‌هایی متصل شوید، ممکن است VPN اطلاعات شما را به اشتراک بگذارد یا فعالیت‌های شما را ردیابی کند، زیرا خود کشور اجازه چنین اقداماتی را می‌دهد.

اتصال به سرورهای نا معتبر

از دیگر نمونه‌های این کشورها می‌توان به کره شمالی و روسیه اشاره کرد. به‌همین دلیل مهم است که بدانید از کدام مکان‌های سرور VPN اجتناب کنید.

جمع‌بندی

هنگام انتخاب و نصب یک سرویس فیلترشکن چه پولی و چه رایگان، بسیار مهم است که به‌دنبال همه هشدارهای قرمز ذکر شده در بالا باشید تا مطمئن شوید که در معرض خطر قرار  نگیرید یا پول خود را از دست نمی‌دهید. قبل از سپردن اطلاعات خود به VPN اطمینان حاصل کنید که چقدر ایمن است.

نظرات ارزشمند شما

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *